A nie zmatowieje mi lakier ?🤪🤪🤪🤪Wsio rybka, coś tam poprawili? W 36
A nie zmatowieje mi lakier ?🤪🤪🤪🤪Wsio rybka, coś tam poprawili? W 36
Tematy są dwa. Po pierwsze Polska jest jednym z niewielu krajów gdzie skrzyżowanie odwołuje ograniczenie. W większości krajów ograniczenie pokazują zawsze wyraźnie znaki.Mi wczoraj weszła 2022.36.5 i znowu AP działa gorzej. Wcześniej jak jadąc 90 km/h na znaku 70 włączyłem AP to mogłem jechac te 90 km/h i nawet kółkiem zwiększać a teraz od razu mi spada do prędkości ze znaków + limit 10. Wkurzające to szczególnie jak już dawno ograniczenie nie obowiązuje bo np skrzyżowanie. Nie da się praktycznie jechać na AP poza ekspresówką. Mimo że wcześniej na tych samych drogach się jakoś dało.😩
Będę trochę upierdliwy, ale nie lubię jak ktoś zaczyna "Panowie". Serio to już daaaaaaaawno nie te czasy, że tematy moto są domeną tylko Panów.Panowie ja mam 2022.28.2 i aktualizacja mi się nie pojawia 2022 LR, czy muszę mieć połączone auto z WiFi żeby mi się pokazało?
Tu chyba chodziło o potocznych 'panów'.. Mógl napisać 'chłopaki', 'koledzy', 'moi mili' etc. etc.Będę trochę upierdliwy, ale nie lubię jak ktoś zaczyna "Panowie". Serio to już daaaaaaaawno nie te czasy, że tematy moto są domeną tylko Panów.
Nie lubię tego typa łłłł, też miałem z nim (Nim?) kontakt.Tu chyba chodziło o potocznych 'panów'.. Mógl napisać 'chłopaki', 'koledzy', 'moi mili' etc. etc.Wybrał 'Panowie' 🤣
BTW: Mój pierwszy szef na uniwerku (nazwisko pisane przez 'ł', coś jak Radziwiłłłłł) mawiał "Panowie to się po wojnie skończyli".
Pozdrawiam
Jeszcze go błogosławionym nie zrobili, a Panowie to jak już napisałem, w PL się skończyli po 1945 (może nie do końca, ale jednak.. w zdecydowanej większości jesteśmy potomkami chłopów)Nie lubię tego typa łłłł, też miałem z nim (Nim?) kontakt.
Ja bym dodał te w/w Panie do Panów, z grzecznościJakbyś był Panią to byś nie tolerował tak łatwo "potocznych panów" (ale wiem o co Ci chodzi). Język kształtuje rzeczywistość pamiętajmy.