pluto
Pionier e-mobilności
Wszyscy którzy dostają już aktualizację dostają ją z poprawkami ....1.1Właśnie wpadła mi aktualizacja 2023.12 i 2023.12.1.1
Wszyscy którzy dostają już aktualizację dostają ją z poprawkami ....1.1Właśnie wpadła mi aktualizacja 2023.12 i 2023.12.1.1
Wnosza , wnoszą. Za duzo czytasz nie tam gdzie trzeba.Nie wiem na co wszyscy tak czekacie, czytałem pod artykułem na głównej elektrowozu że te zmiany oprogramowania nic nie wnoszą 😆
moja TMY nie ma dostępu do Wifi w garażu, ale app mam w background uruchomioną cały czas na telefonie. Nadal brak update'u.Wnosza , wnoszą. Za duzo czytasz nie tam gdzie trzeba.
Z wersji 2023.6.8 na 2023.12.1.1 najciekawsze sprawy dla mnie to: Zoom z kamery wewnetrznej, uzyteczne miejsca wraz z foto, telefon odbierany z kierownicy na ktory wszyscy czekali, dostosowanie pokretla przewijania. Ponadto jest tam wiele innych mniej waznych dla mnie rzeczy.
Rada dla wszystkich:
- sprawdz na noc siłę Wifi na Tesli i ewentualnie popraw to (np. speedtest przez przeglądarkę)
- koniecznie !!! zostaw aplikacje na telefonie otwartą i aktywna na noc (nie zamykac jej)
Według mnie to aplikacja inicjuje upgrade a nie sama Tesla.
U mnie w garażu też nie ma WiFi i przez miesiąc samochód miał już 3 aktualizacje (2023.2.x, 2022.6.8, 2023.6.11). Teraz czekam na 4tą (2023.12.x). Apki nie mam otwartej.moja TMY nie ma dostępu do Wifi w garażu, ale app mam w background uruchomioną cały czas na telefonie. Nadal brak update'u.