U innych producentów mają to rozdzielone, automatycznie hamowanie parkingowe nie jest od zera tylko zazwyczaj właśnie w przedziale 5-30km/h, przy bardzo niskiej prędkości nie hamuje żeby można było podjechać no np krzaki. Bardzo czekam na tą funkcję bo 2 razy uratowała mnie.To jeszcze nie hamowanie przy parkowaniu, bo system działa przy +5 km/h, ale myślę że zaczynamy dostawać coraz więcej softu z doświadczeń z wirtualnych czujników parkowania.
No to kto się pierwszy poświęci, żeby sprawdzić czy hamowanie przed dzwonem tyłem działa? 😅U innych producentów mają to rozdzielone, automatycznie hamowanie parkingowe nie jest od zera tylko zazwyczaj właśnie w przedziale 5-30km/h, przy bardzo niskiej prędkości nie hamuje żeby można było podjechać no np krzaki. Bardzo czekam na tą funkcję bo 2 razy uratowała mnie.
Testowałem brak czujników na kartonie to i automatyczne hamowanie też przetestujęNo to kto się pierwszy poświęci, żeby sprawdzić czy hamowanie przed dzwonem tyłem działa? 😅
Mi dzisiaj nie chciał otworzyć bagażnika (przyciskiem z klapy), zawsze działało od kopa, a dzisiaj miało zwłokę jakieś kilkanaście sekund, tak jakby telefon nie zdążył się spiąć po BLE.Ja miałem dzisiaj kłopot z telefonem jako kluczyk. Wszystkie funkcje były oprócz startu. Wywalenie i ponowne po trudach zainstalowanie, też nie pomogło.... aż nagle ożyło...