Może masz jakieś trudno zmywalne zabrudzenia na szybie w polu widzenia kamery. Wystarczy wyczyścić kawałek szyby gdzie jest kamera. Oczywiście nie zaszkodzi wyczyścić całą szybę 😉wtedy na sucho trze o szybę.
Może masz jakieś trudno zmywalne zabrudzenia na szybie w polu widzenia kamery. Wystarczy wyczyścić kawałek szyby gdzie jest kamera. Oczywiście nie zaszkodzi wyczyścić całą szybę 😉wtedy na sucho trze o szybę.
Tak, to na pewno to i ja wiem, że wystarczy wyczyścić i nieraz to robię. Bardziej pisałem w kontekście tego, że wcześniejsze wersje (tak z połowy czerwca jak jeździłem) miały te wycieraczki gorsze, a 2023.26 trochę poprawiło w ich pracy i został tylko właśnie ten drobny mankament - nazywam to nadal mankamentem, bo w poprzednim aucie z czujnikiem deszczu tego nie było, ale jest to poświęcenie, na które jestem gotów.Może masz jakieś trudno zmywalne zabrudzenia na szybie w polu widzenia kamery. Wystarczy wyczyścić kawałek szyby gdzie jest kamera. Oczywiście nie zaszkodzi wyczyścić całą szybę 😉
Wszystko zmierza w kierunku gdy samochody będą nas tylko potrzebować do biegania ze szmateczką i czyszczenia sensorów ;-)Tak, to na pewno to i ja wiem, że wystarczy wyczyścić i nieraz to robię. Bardziej pisałem w kontekście tego, że wcześniejsze wersje (tak z połowy czerwca jak jeździłem) miały te wycieraczki gorsze, a 2023.26 trochę poprawiło w ich pracy i został tylko właśnie ten drobny mankament - nazywam to nadal mankamentem, bo w poprzednim aucie z czujnikiem deszczu tego nie było, ale jest to poświęcenie, na które jestem gotów.![]()
Nas?Wszystko zmierza w kierunku gdy samochody będą nas tylko potrzebować do biegania ze szmateczką i czyszczenia sensorów ;-)
Dokładnie ta sama sytuacja u mnie, restart co 24h, zależało mi na Spotify, bo słabo działał przez co tęskniłem do YouTube. Teraz troszke lepiej, ale YouTubeMusic by sie przydal 💪Dziś po resecie i ręcznym wyszukaniu zaktualizował do 26.7
Czy ta wersja radzi sobie lepiej z przeszkodami i parkowaniem bez czujników?
Ja dostałem najpierw mapy z tydzień temu a dziś idzie aktualizacja. Nie dojdziesz jak to robią. 😉Nie poganiałem, i w nagrodę za cierpliwość 26.7 dzisiaj dostałem
Ale map - już nie
Jest jakiś tip na pogonienie map ?