2024.14

Kszychu

Pionier e-mobilności
Ja parkuje głównie na wizualizacji Park Assist, do tej pory idealnie mi się na tym parkuje. Szczególnie parkowanie równolegle stało się dziecinnie proste.
Ja tak samo używam tej wizualizacji, od czasu do czasu zerkając na lusterka żeby się nieprzyjemnie nie zaskoczyć. Jedynie źle mi się z tym parkuje w garażu. Za dużo się dzieje na ekranie wtedy, wole lusterka + kamery w błotnikach w tej sytuacji. Lusterkami oceniam odległość, a kamerami czy jestem dobrze ustawiony w świetle bramy

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Ja tak samo używam tej wizualizacji, od czasu do czasu zerkając na lusterka żeby się nieprzyjemnie nie zaskoczyć. Jedynie źle mi się z tym parkuje w garażu. Za dużo się dzieje na ekranie wtedy, wole lusterka + kamery w błotnikach w tej sytuacji. Lusterkami oceniam odległość, a kamerami czy jestem dobrze ustawiony w świetle bramy
Lusterek już nie pamiętam kiedy używałem, może jak na kamerach nie widzę dobrze krawężnika.

Bronek

Pionier e-mobilności
Zwykły kick sensor to załatwia. I jest bardziej przewidywalny.
Nota bene zamontowalem go w Trójce i ok.
No nie wiem czy to taka rewelacja?
Machnął by nogą i ok a tu raz ok raz nie ?
Co oni mają z tym podejściem do korzystania z kamer. Niedługo będzie analiza pozawerbalana i Tesla jak mój pies będzie wiedziała że myślę o wyjeździe leżąc i nic nie robiąc. ŚP Maxio machał ogonem wcześniej niż jak podjąłem decyzję o spacerze.

Last edited:

6a8

Posiadacz elektryka