Aktualizacje PowerUp

wemar

Fachowiec
Aktualizacja niby nie wnosi nic istotnego, ale ma oznaczenie "priorytetowa". Chyba naprawiono jakieś wstydliwe i potencjalnie kosztowne błędy.

mALEK

Pionier e-mobilności
6.4.0 wpadlo. jak juz po odpaleniu widze, ze podswietlenie panelu po prawej nie dziala, jak i jasnosc ekranow poleciala w kosmos, to wiem, ze byla aktualizacja. nawet nie musze zagladac do apki/menu ;)

miken

Zadomawiam się
Nowością jest to, że terez w FordPass, info o aktualizacji jest też w "Statusie Pojazdu"

Attachments

• 1000036963.png
    1000036963.png
    177,3 KB · Liczba wyświetleń: 8

miken

Zadomawiam się
U mnie tam nigdy nic nie było... Tylko na głównym ekranie wyświetlało się info o aktualizacji...

Btw. W subskrypcjach jest teraz Ford Secure... Mozna aktywować gratis na 3 miesiące... I już wiadomo dlaczego zniknęło Secure Alerts...

wemar

Fachowiec
Nowością jest to, że terez w FordPass, info o aktualizacji jest też w "Statusie Pojazdu"
Dziś mi się pojawił alert przy ikonce, klinąłem i wyświetliło się okno z informacją "Brak aktywnych powiadomień" :D :D :D

Irytujące jest to, że nawet jeśli otworzysz różne monity, to i tak przez jakiś czas nadal pojawiają się powiadomienia w zakładkach głównych appki.

Zawsze było :/
Ja tego u siebie nie widzę i nie pamiętam, by było.

Last edited:

vwir

Pionier e-mobilności
A mnie dzisiaj pojawiło się faktycznie coś nowego: oczekująca aktualizacja. No i kroki co mam zrobić, żeby ją uruchomić. Przy okazji informacja, że pojazd w tym czasie będzie unieruchomiony.