Aktualizacje PowerUp

miken

Zadomawiam się
Wracając do wątku głównego!

My tu pitu pitu .. a tu Ford przed chwilą na FP Community ogłosił wypuszczenie PU 6.5.0 dla MY21 i MY22, a w nim:

Ford Power-Up 6.5.0 - Heating & Ventilation updates (see next section for details) - SCHEDULE REQ'D *NEW

This update is for 21MY and 22MY Mach-E only (Job 1 and Job 2). It is an update to the heating and ventilation system that will make enhancements to the heating capability and the vehicle's handling of humidity and will help to reduce fogging in certain conditions.

This update requires the vehicle's update schedule to be set (see point 2 at the start of this post).

miken

Zadomawiam się
Znowu, tak jak 6.4.0 zainstaluje się w dniu i o godzinie ustawionej przez Ciebie w automatycznych aktualizacjach... Albo powie ze jest gotowa i mozesz odpalić aktualizacje tu i teraz... każe ci wyjść z auta, zamknąć je i zacznie na ekranie odliczać 120 sekund do autodestrukcji... 😈

vwir

Pionier e-mobilności
Chyba nic tam nie mam ustawione. Albo inaczej: nigdy niczego tam nie ustawiałem, więc jeśli jest jakiś domyślny schedule to taki właśnie mam.

wemar

Fachowiec
Znam takich, którzy nie tylko potrafili oglądać filmy w czasie jazdy, ale jechać we mgle, patrząc na nawigację (kształt drogi).
Choć z drugiej strony - aktywny tempomat + kontrola pasa i na autostradzie ... czysto teoretycznie oczywiście, bo ja i tak wolę być aktywnym użytkownikiem.

vwir

Pionier e-mobilności
Wczoraj jechałem dłuuugo na aktywnym tempomacie i naprawdę daje radę. Ale gdy tylko pojawił się deszcz to zaczynał głupieć i się wyłączać. Co jest o tyle irytujące, że już byłem do niego przyzwyczajony i musiałem się z powrotem przestawić w tryb "patrz na drogę".