to nie sa czasy spalinowych podbojow francuzow i niemcow, elektryki stellantis sa popularne i maja wzglednie dobre opinie w porownaniu do przereklamowanych audi (wide "fat etron")Obawiam się, że wartość po 3 latach audi utrzyma lepiej.
Wydaje mi się, że w e-Niro/e-Soulu długie przytrzymanie guzika otwierania na pilocie kończy ładowanie i zwalnia wtyczkę...Może i by zadziałało, ale nie zmienia to faktu, że moim skromnym zdaniem to jest niedorobione. W leafie mam normalny przycisk (jeden w kabinie, drugi na pilocie kluczyka) który naciskam i mogę wyciągać wtyczkę. W mustangu jest przycisk obok wtyczki CCS - gdy podchodzę z kluczykiem lub telefonem w kieszeni to przycisk staje się aktywny i mogę go nacisnąć, co kończy ładowanie i zwalnia wtyczkę. A jakieś czary ze zmianą poziomu naładowania to raczej obejście niż właściwe rozwiązanie.
Zgodnie z zeznaniami w Ioniq5 to nie działa. Ale to był egzemplarz dla prasy, może jakiś wczesny soft czy coś. Nie wierzę, że tego zaraz nie poprawią.Wydaje mi się, że w e-Niro/e-Soulu długie przytrzymanie guzika otwierania na pilocie kończy ładowanie i zwalnia wtyczkę...
To nie prawda ... w załączniku jest konfiguracja Audi którą tworzyłem żeby była w miarę podobna do cytryny (z kilkoma pakietami) za 170k.Ec4 jest tańsza od q4e
O 37 tys brutto.
Czyli realnie 28 tys po odliczeniu podatków.
Obawiam się, że wartość po 3 latach audi utrzyma lepiej.
Mogę przetestować jak to obecnie działa, bo w sumie mi się przyda.Zgodnie z zeznaniami w Ioniq5 to nie działa. Ale to był egzemplarz dla prasy, może jakiś wczesny soft czy coś. Nie wierzę, że tego zaraz nie poprawią.
O, przydałoby się. Bo szkoda zaśmiecać forum nieaktualnymi już cechami, które zostały poprawione.Mogę przetestować jak to obecnie działa, bo w sumie mi się przyda.