Bez ściemy... czyli nasze realne zuzycie kWh...

krzyss

Pionier e-mobilności
Dzisiaj na w/w superchargerze jakaś promocja była chyba bo spotkałem 4 zajęte stanowiska (brawa dla uczestników tej układanki, bo by tak się dało podłączyć dwa muszą stać perfekcyjnie, a dwa kolejne współpracować)
Dwie inne Tesle czekały w kolejce.
Godziny szczytu normalnie ;-)
A o ktorej ? Bo ja sie tez dzis w katowicach ladowalem ;)

Gandalf

Pionier e-mobilności
Ja niczym, ja tam w celach zakupowych byłem.
Następnym razem daj znać to jakiś kwas ortofosforowy o smaku CocaColi można by ...

Wiesz, że tylko dlatego, że stałeś perfekcyjnie ustawiony, to dwóch kolejnych było w stanie się dogadać i podłączyć razem?

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja niczym, ja tam w celach zakupowych byłem.
Następnym razem daj znać to jakiś kwas ortofosforowy o smaku CocaColi można by ...

Wiesz, że tylko dlatego, że stałeś perfekcyjnie ustawiony, to dwóch kolejnych było w stanie się dogadać i podłączyć razem?
Wracałem z trasy, więc nawet nie wiedziałem o której tam mogę być, wypijemy jakiś kwas na jakimś zlocie ;)

No właśnie się zastanawiałem dlaczego model S tak dziwnie stał :)
Ale wsiadałem przez drzwi pasażera ;)

Gandalf

Pionier e-mobilności
Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą jak ten przykład budowlanego partactwa wygląda, oto ilustracja:
suchkat1.jpg

tylko dzięki temu, że prawy (@krzyss ) tak ładnie stoi (zresztą, powiedzmy sobie szczerze, wiele możliwości nie ma bo kabla mu nie starczy, a z prawej wiele miejsca nie zostało) - lewy mógł stanąć o tak jak widać i dać miejsce skrajnemu. Skrajny ma ogromne miejsce postojowe patrząc po wytyczeniu znaków poziomych.... ale co z tego, jeśli nie sięga kablem?!
suchkat2.jpg

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Ta ładowarka to jakaś parodia. Powinien ją sukcesywnie odwiedzać sam Elon wraz z dziennikarzami najlepiej i demonstrować jak się wychodzi przez bagażnik 😳 to w ramach promowania elektromobilnosci… myśle że mógłby podjechać tez Matełusz swoją Izerą 😂

JareG

Pionier e-mobilności
To miejsce po prawej jest idealne dla oczojeba (i jemu podobnych, z ccs z przodu) 🤣 W Ciechocinku też to jest najlepsze miejsce, ale trzeba nieco najechać na pasy..
e-Soul_64kWh-SC_Ciechocinek2_(1024_x_768).jpg

Pozdrawiam