no mam oficjalnego maila, poważnieOni tak na poważnie z tymi 130 100 zł?
no mam oficjalnego maila, poważnie
Dziwi Cię, że tak dużo czy tak mało? ;-)Oni tak na poważnie z tymi 130 100 zł?
Ogólnie na rynku cena około ~150 000, oczywiście jeszcze trzeba szukać kupca, moim zdaniem nie jest źle, ale nie sprzedamDziwi Cię, że tak dużo czy tak mało? ;-)
Dziwi Cię, że tak dużo czy tak mało? ;-)
A kupiłbyś za tyle dwulatka ? Mam Y 22 rok do wykupu za ponad 140 tys i średnio sie to opłaca jak w tej cenie mozna mieć młodsze auto. Mało jest informacji o prawdziwych cenach transakcyjnych. Kolega sprzedawał ostatnio trójkę LR z 21 roku i jak cena była powyżej 100 to nawet nikt nie pytał. Poszła poniżej 100 tys.Nie wiem za ile kupił, ale nie oddałbym 2-latka za tyle.
A kupiłbyś za tyle dwulatka ? Mam Y 22 rok do wykupu za ponad 140 tys i średnio sie to opłaca jak w tej cenie mozna mieć młodsze auto. Mało jest informacji o prawdziwych cenach transakcyjnych. Kolega sprzedawał ostatnio trójkę LR z 21 roku i jak cena była powyżej 100 to nawet nikt nie pytał. Poszła poniżej 100 tys.
Nie trzyma się kasy na lokatach, a na obligacjach skarbowych antyinflacyjnych. Tam masz 6% na luzie.Na Y jest 1%, do tego jakiś GAP, Autocasco pewnie droższe od Leasingodawcy i jakieś głupie opłaty dodatkowe pewnie. Teraz lokaty też coraz niższe, może nich będzie ze 4%. Ktoś to policzył, czy ten leasing jest tańszy niż zakup za gotówkę?