Zaktualizowałem post z cenami (bo nie zauważyłem że BP podaje ceny netto) : https://forum.elektrowoz.pl/threads...-na-koncu-3-razy-tyle.7369/page-4#post-236592A jakieś szybkie ładowarki są w ,,normalnych” cenach?
EDYCJA: (aby nie robić kolejnej odpowiedzi) : 29.04 kupiłem płyn do spryskiwaczy i trochę się podładowałem. 2 dni później płyn widzę w systemie online (rabat 10$%) ale samego ładowania już nie widzę nigdzie, póki co), poza apkę BP Fuel & Charge,
Edycja2: 2.05 pojawiło się też ładowanie. To był GW z AC, cenę mam podaną jako 1.99 netto (więc tylko co apka BP Fuel & Charge pokazała). Czekam więc na fakturę.
Edycja3: 4.05 dostałem dwie , pierwsze faktury. Jedna na 14 groszy opłaty za kartę. Ale wystawiona w Niemczech z niemieckim "NIP"em jako reverse charge. Więc trzeba ją zaksięgować. Druga już wystawiona w PL za płyn do spryskiwaczy. Ładowania, póki co, na fakturze nie ma.
Edycja4: (6.05): jako niezafakturowana (jeszcze) pozycja pojawiło się ładowanie z 29.04. Cena wg wskazań aplikacji + druga pozycja jako prowizja 5%. To teraz czekam
Edycja5 (20.05); wystawili 2 x faktura PL (na początku i w połowie maja) i 2 x faktura DE (na prowizje od transakcji).. Raczej będę z nich rezygnował, bo DKV bardziej mi się podoba
Last edited: