uuufffff przeczytałem (na razie 1 raz) i .... wygląda to bardzo skomplikowanie. GW ok - jest ale z tymi zasadami "polityki dot. uczciwego ładowania" nie wygląda OK - chyba, bo jak cały czas ładuję się w domu i potem jadę za granica i mam kartę wyrobioną w Polsce to co dolicza mi 200%.
Jeżeli nie próbujesz jakoś bardzo mocno optymalizować kosztów to ja proponuję :uuufffff przeczytałem (na razie 1 raz) i .... wygląda to bardzo skomplikowanie. GW ok - jest ale z tymi zasadami "polityki dot. uczciwego ładowania" nie wygląda OK - chyba, bo jak cały czas ładuję się w domu i potem jadę za granica i mam kartę wyrobioną w Polsce to co dolicza mi 200%.
Na tą chwilę mam taki obraz, że wygląda to bardzo skomplikowanie bo ile w końcu muszę mieć kont, kart aby dojechać z Polski np. do Hiszpanii ?
Takie jest niestety, jesli chcesz optymalizowac koszty trzeba kombinowac... jak nie to teslowy SuC, plus Ionity, w niemczech najlepiej wychodzi mobiliti+ czyjakos tak ale nie chca juz wysylac kart do Polskiuuufffff przeczytałem (na razie 1 raz) i .... wygląda to bardzo skomplikowanie. GW ok - jest ale z tymi zasadami "polityki dot. uczciwego ładowania" nie wygląda OK - chyba, bo jak cały czas ładuję się w domu i potem jadę za granica i mam kartę wyrobioną w Polsce to co dolicza mi 200%.
Na tą chwilę mam taki obraz, że wygląda to bardzo skomplikowanie bo ile w końcu muszę mieć kont, kart aby dojechać z Polski np. do Hiszpanii ?
wczesniej bylo ionity passport dostepne, to ceny byly/sa niezle
Niby Ionity akceptowalnie, ale GW tanio nie jest jak na abonament.,,Coś zapomnieliście o Elli. Przykład dla Niemiec poniżej:
View attachment 8535
To naprawdę jest spoko opcja, bo poza Ionity ma wiele innych operatorów 'wbudowanych' (podobno obsługuje 400 tys ładowarek w Europie)