Może lepiej zrobić jeden działGratulacje i niech się dobrze jeździ.
P.S. Kilka dni temu wystąpiłem do Ojca Redaktora o stworzenie działu BYD. Może powinienem przepowiadać przyszłość![]()
A numery w euro jackpot jutro to jakie będą?Gratulacje i niech się dobrze jeździ.
P.S. Kilka dni temu wystąpiłem do Ojca Redaktora o stworzenie działu BYD. Może powinienem przepowiadać przyszłość![]()
Może niepotrzebnie tak personalnie, ale podoba mi sie uniwersalizm tych rad.....
Wytrzezwieje to zmieniMoże niepotrzebnie tak personalnie, ale podoba mi sie uniwersalizm tych rad![]()
Spokojnie, żaden post sponsorowany. Mam już pierwszą listę wad, tylko muszę jeszcze przejechać się innymi elektrykami znajomych, żeby mieć większe porównanie.W sumie czemu nie. Mam nadzieję że to nie post sponsorowany, bo przydała by się autentyczna relacja jak się to sprawuje.
Może test ładowania na szybkiej ładowarce? W warunkach PL, jakieś dobre nagranie i cacy![]()
Miejmy nadzieję, że Ojciec Redaktor utworzy odpowiedni dział za co łaska.Gratulacje i niech się dobrze jeździ.