Oj jest tego więcej Licząc na stacje to mam 13 szt DABówProblem jest po drugiej stronie. Tylko Polskie Radio nadaje DAB w PL. Przynajmniej tam gdzie zdarza mi się jeździć.
Hmmm, to ciekawe, bo wszelkie informacje jakie znajduję to jakiś lokalny plankton tu i tam, w stylu wp radio i podobne. O jakimkolwiek dużym graczu typu RMF czy Zetka możesz zapomnieć.Oj jest tego więcej Licząc na stacje to mam 13 szt DABów
piekny kolor !Witam szanownych forumowiczów, bardzo mi miło dołączyć do tak szacownego grona.
Od dwóch dni jestem posiadaczem BYD Seal RWD.
Zobaczymy jak będzie przebiegać moja przyjaźń z tym wynalazkiem chińskiej myśli technicznej.
View attachment 23164
PR24 to PR 😀Polowa to PR : czwórka,dzieciom , ukrainy, jedynka, dwójka i trójka .
Reszta chyba nie PR ? a to : radio Poland, Studio Kołobrzeg, Chopin , Radio Kierowców , Polskie radio 24, Radio Koszalin
Czyli w zaleznosci od rejonu .u nas do niedawna i to chyba z racji lotniska i wojska w okolicach Słupska zawsze bylo cienko z fm itpPR24 to PR 😀
Radio Koszalin to PR lokalne jak R Kielce, Łódź itp.
Radio Kierowców też PR.
Chyba tylko Kolberg jest prywatny, Chopin ????
Jeszcze mi się pokazuje Nuta, Nuta Gold i parę muzycznych, ale zasieg marny
Chopin też PR:Czyli w zaleznosci od rejonu .u nas do niedawna i to chyba z racji lotniska i wojska w okolicach Słupska zawsze bylo cienko z fm itp