Czyli wtedy gdy Niro EV zamawiało się za kilkadziesiąt tys taniej? ;-)Tak zrobiłem. Zamówiłem gdy jeszcze były publikowane ceny.
Bo pytanie było o stan obecny.
Last edited:
Czyli wtedy gdy Niro EV zamawiało się za kilkadziesiąt tys taniej? ;-)Tak zrobiłem. Zamówiłem gdy jeszcze były publikowane ceny.
Ale z takim samym wyposażeniem i właściwościami? Bo ja wiem, że wersja M Niro EV jest tania, ale tej wersji bym nawet na carsharing nie polecał nikomu.Czyli wtedy gdy Niero EV zamawiało się za kilkadziesiąt tys taniej? ;-)
Tak.Ale z takim samym wyposażeniem i właściwościami?
Podpowiesz, która to wersja Niro EV?Tak.
Chodziło o kilkadziesiąt tysięcy taniej niż obecna cena Niro EV.
Wyposażenie specjalnie się nie zmieniło.
Dzisiejszej ceny Niro nie da się porównywać z ceną Ariya, która to cena obecnie nie istnieje, bo wychodzą właśnie takie absurdy.
Ale co która?Podpowiesz, która to wersja Niro EV?
No o której wersji Niro EV piszesz, że "Czyli wtedy gdy Niro EV zamawiało się za kilkadziesiąt tys taniej? ;-)"Ale co która?
Podrożały wszystkie.
Czytaj na co odpowiadasz.
P.S.
Nigdzie nie porównywałem Ariya z Niro, to Wy to próbujecie robić.
Pewnie tak właśnie było w tym przypadku, ale nie porównywałem ich wtedy, więc nie jestem w stanie tego stwierdzić.Dzięki, toczyliśmy wątek porównań do Ariyi i nagle zmiana, stąd może inaczej to zdanie zinterpretowałem, że chodzi Ci ogólnie o to, że taniej sama NIRO EV.
Nie. W tym czasie Niro kosztowało tyle co obecnie.Czyli wtedy gdy Niro EV zamawiało się za kilkadziesiąt tys taniej? ;-)