lookash_c
Pionier e-mobilności
Dzięki temu będziesz mógł za jakiś czas chcąc sprzedać drogo ponarzekać, że elektryki są niesprzedawalne! :-DSłaby deal, po odliczeniu dotacji taniej kupiłem nowego......
Dzięki temu będziesz mógł za jakiś czas chcąc sprzedać drogo ponarzekać, że elektryki są niesprzedawalne! :-DSłaby deal, po odliczeniu dotacji taniej kupiłem nowego......
Są niesprzedawalne nawet jak się chce sprzedać tanio.Dzięki temu będziesz mógł za jakiś czas chcąc sprzedać drogo ponarzekać, że elektryki są niesprzedawalne! :-D
Gratuluję! Trafiłeś w okienko zeszłorocznych Springów o ile kojarzę. Bo ktoś też tanio sobie zaimportował.Słaby deal, po odliczeniu dotacji taniej kupiłem nowego......
No tak, dostali duże rabaty od RP.Gratuluję! Trafiłeś w okienko zeszłorocznych Springów o ile kojarzę. Bo ktoś też tanio sobie zaimportował.
Zgadza się.Co do sprzedawalnosci elektryków to pełna zgoda - mój zakup tego dowodzi że auto 2,5 roczne straciło na wartości ponad 50 pct. Ale to problem pierwszego właściciela - pewno wziął dotacje, firma, koszty itp.
Zobaczymy jak życie się potoczy, moim zdaniem w układzie domowym dwu-samochodowym, a taki jest już niemal normą, mała elektryczna popierdółka załatwi większość lokalnych potrzeb transportowych bez schizy zasięgowej.
Nie - to system nie ruszania bez potrzeby (np. na światłach czerwonych).A auto hold to asystent ruszania pod górę?
przynajmniej w teorii - w sobote auto na autohold i otwartych drzwiach samo ruszylo i chcialo mojej zonie przemodelowac rozmiar stopNie - to system nie ruszania bez potrzeby (np. na światłach czerwonych).
Ale to aucie, gdzie nie ma AH, tylko jakiś zastępczy badziew?przynajmniej w teorii - w sobote auto na autohold i otwartych drzwiach samo ruszylo i chcialo mojej zonie przemodelowac rozmiar stop
kia EV-6 z jak najbardziej prawilnym autoholdemAle to aucie, gdzie nie ma AH, tylko jakiś zastępczy badziew?