Darmowe ładowarki na trasie Kraków Międzyzdroje

vwir

Pionier e-mobilności
Poszukaj w menu. Ja się nauczyłem z tym żyć i jeżdżę mniej agresywnie. Ogólnie chyba na plus mi to wyszło. Albo leaf się zaadoptował. Ciężko powiedzieć. W pierwszy dzień po kupnie auta piszczał co chwilę i mnie to wybitnie irytowało. Po dwóch latach nie zdarza się to już wcale.

cardy

Nowy na Forum
KGHM tylko z emap Taurona? (Muszę się rejestrować bo już mam tyle tych aplikacji i haseł że przestaje nad tym panować zwłaszcza jak mam podawać dane karty płatniczej)

Co do Kauflandów to czytam opisy na plugshare, nie chciałbym się na coś nastawiać jak nie będzie działać. Robię trasę z rodziną nie wyskok do okolicznego miasta.

Last edited:

solik

Pionier e-mobilności
W Krakowie ladowarki pod Kauflandem sa czynne cala dobe mimo roznych oznaczen na Plugshare (w weekendy tez) - ulica Bratyslawska i Osiedle Kombatantow - obok Kombatantow jest awaryjnie Orlen z ladowarka tez (platna ofc)

Niestety sa ciagle zajete przez Leafy z Taxi ale coraz czesciej chademo nie dziala i wtedy jest luzniej :)

Michal

Moderator
Wczoraj (niedziela) ładowałem się w kauflandzie na struga w Szczecinie. Wiec jak nie zapomną wyłączyć prądu to działa😉
Ja widziałem co najmniej 3 razy w niedzielę ładujących się ludzi, więc moim zdaniem działa to zawsze ale zawsze też jest tam tłum.
Niestety na ev.warszawa.pl nie widać ładowań, więc chyba nie raportują poprawnie do UDT.

JareG

Pionier e-mobilności
Ja widziałem co najmniej 3 razy w niedzielę ładujących się ludzi, więc moim zdaniem działa to zawsze ale zawsze też jest tam tłum.
Niestety na ev.warszawa.pl nie widać ładowań, więc chyba nie raportują poprawnie do UDT.
Tam trzeba przybyć albo wcześnie rano, albo pod wieczór czy już prawie w nocy. Wtedy jest luz, a ładowałem się tam już kilka razy. No i vis-a-vis jest ładowarka GW 90kW, czyli można wdrożyć plan B (mi sie zdarzyło raz, gdy ok. godz. 16 dwie Tesle okupowały Kauflanda :D

Pozdrawiam

cardy

Nowy na Forum
Tak na szybko zrobiłem trasę po Kauflandach:
Zaczynam 1 sze ładowanie od poziomu 40-50%
1. Tychy tischnera 1
2. Wrocław legnicka 2 215km
3. Zielona góra lwowska 2 154km
4. Szczecin Struga 29 209km
Czy moje założenia są realne i ile się ładować na poszczególnych etapach?