Ja bywam w Zvoleniu. Jest McD, KFC i BK, oraz normalna knajpa i pizzeria w Tesco. Wszędzie WC (w Tesco też). Więc co kto lubi.Czy lepiej jechać pod MCDonalds na Ionity w Zvoleniu?
Ja bywam w Zvoleniu. Jest McD, KFC i BK, oraz normalna knajpa i pizzeria w Tesco. Wszędzie WC (w Tesco też). Więc co kto lubi.Czy lepiej jechać pod MCDonalds na Ionity w Zvoleniu?
Ładowałem się tam na początku lipca.ale ja pytałem o SUC Tesli ten przy hotelu Kaskady (4 stanowiska po 125kW) , to że w Maku i KFC są kible to wiem. Mam dylemat czy pchać się pod ten hotel na na SUC czy Ionity przy MCDonaldsie.
Na Węgrzech polecam SuC/Ionity Sormás. Baaaardzo fajna knajpa (István fogadó). To jest jakieś 15-20 km przed granicą z HR.Dzięki, jak będą wolne stanowiska to podjadę tam, jak nie to Ionity. Powinienem tam mieć jeszcze ok. 40% a następne ładowanie między Budapesztem a Balatonem. Wyruszam w piątek, trzymajcie kciuki za ładowarki bez kolejki
![]()
A tak poza tym, to na SK (tranzytem przez SK trasą Chyżne-Sahy jeżdżę regularnie) najbardziej opłaca się brać ZSE Drive (np. pakiet Road Safe za 29,90 EUR i 100 kWh w pakiecie). Ładuję w jedną stronę 50+ kWh, i na powrocie też 50+ kWh i jest git. Nadwyżka ponad 100 kWh z pakietu jest za 0,39 EUR/kWh.ale ja pytałem o SUC Tesli ten przy hotelu Kaskady (4 stanowiska po 125kW) , to że w Maku i KFC są kible to wiem. Mam dylemat czy pchać się pod ten hotel na na SUC czy Ionity przy MCDonaldsie.
Tak sobie wyobrażam, bo naliczanie za cały czas przy rozpoczeciu ładowania od 180kW (ok 50 eurocentów) i liczenie kazdej minuty w tej cenie byłoby słabe - jadę za tydzień przez A to sprawdzę organoleptycznie. W zeszlym roku w marcu jakos nie zwrocilem uwagi jak naliczali@Jogur ale cena za minutę zmienia sie według czasu? W S/X leci 250kW w przedziale 10-30%