motorolapl
Zadomawiam się
no to moze taniej i szybciej. wklad wlasny 40-50% reszta z kredytu i wyjdzie na to samo
Myślisz o kredycie samochodowym czy konsumpcyjnym? Masz może jakieś oferty?no to moze taniej i szybciej. wklad wlasny 40-50% reszta z kredytu i wyjdzie na to samo
Pewnie mają, ale jest to oferta bez dotacji "mój elektryk". Rozmawiałem z doradcą, mówią że pracują nad programem ale nie znają żadnej daty kiedy się z tym uporają. Mówią że Arval (z ich grupy) jest z przodu ale to najem.co do wyboru leasingu dostalem email z pnbpariba ze maja promocje na elektryki 1%
Nie będą, mogę się założyć. Jak w tym roku wystartują dwie firmy to już będzie huk. Program jest na tyle skomplikowany i nakłada na tyle dużo obowiązków odpowiednich procesów i procedur że na wielu bym nie liczył.Oczywistym jest że leasingodawcy będą gotowi w możliwie jak najszybszym terminie, bo to ich biznes i nie pozwolą, aby klienci uciekli do konkurencji. Mój doradca powiedział że jak tylko program ruszy to mleasing i wszystkie inne firmy będą przyjmować wnioski, powiedział też że najprawdopodobniej będzie można ubiegać się o dotację na już leasingowany pojazd.
Jak konsumpcyjny "oderwany od samochodu" to masz możliwie możliwie najprostszą ścieżkę.wlasnie porownalem ze zwyklym konsumpcyjnym. szkoda czasu![]()
Oczywiście że tak. O tym pisałem post powyżej. Zerknij żebym nie przepisywał.a mozna wziac dotacje na JDG bez tego calego leasingu?
podeslij mi prosze tego maila z bnp naco do wyboru leasingu dostalem email z pnbpariba ze maja promocje na elektryki 1%
[email protected]