Dostawy I kw. 2025 roku

codingbrah

Zadomawiam się
OK, moja nie ma wciąż umówionego transportu. Podobno to, że jej nie zarejestrowałem nie ma na to żadnego wpływu. Ktoś jeszcze czeka?

Wybiorę się 3 marca do urzędu najpóźniej i już mam gotową dobrą ofertę ubezpieczenia (Warszawa, max zniżki OC/AC, PZU 4909 zł, jakby co służę kontaktem).
U mnie Hestia wychodzi 4032PLN też OC i full AC (Poznań).

Ja też nie mam żadnego info co do terminu odbioru. Pewnie dziś lub na dniach jakoś się dowiemy.

inter

Pionier e-mobilności
U kogo ogarniacie ubezpieczenia? Ja wziąłem ingreen Hestia czy jakoś tak, wyszło we wrześniu około 5k, dopłaciłem jeszcze 500zl za szyby z jakimś kosmicznym limitem kwoty, samochód jak w stopce. Z tego co piszecie widzę że da się taniej.
Ja w Warcie dopłacałem do szyb 100 zł. Ale ubezpieczenie szyb było, to jakieś dodatkowe.

inter

Pionier e-mobilności
Dzwoniłem do Tesli, nic nie wiedzą. Z doświadczenia nie szacują nawet, kiedy będą wiedzieć. Zależy, kiedy uda się umówić transport, a tego nasz opiekun nie robi.
Będą dzwonić, jak samochód jest już w transporcie.

mrkasuj

Zadomawiam się
Mi powiedzieli, że spodziewają się go w piątek na miejscu w Wawie. Jestem ciekaw jak to działa... niby jeden statek a dostawy teraz część ma termin, część jeszcze nie ma...

inter

Pionier e-mobilności
Mi powiedzieli, że spodziewają się go w piątek na miejscu w Wawie. Jestem ciekaw jak to działa... niby jeden statek a dostawy teraz część ma termin, część jeszcze nie ma...
Rozrzut w terminach może być nawet do 3 tygodni ;)

inter

Pionier e-mobilności