Dostawy I kw. 2025 roku

map

Fachowiec
Może te osoby, które otrzymały daty odbioru niech napiszą kiedy zamawiały. Ja jeszcze nie mam żadnych wieści. Zamówienie złożone początek lutego. Mi jednak od początku mówiono połowa marca jeśli chodzi o wydanie.

rafko.sc

Zadomawiam się
Może te osoby, które otrzymały daty odbioru niech napiszą kiedy zamawiały. Ja jeszcze nie mam żadnych wieści. Zamówienie złożone początek lutego. Mi jednak od początku mówiono połowa marca jeśli chodzi o wydanie.
Ja zamówiłem 7 sty. i mam już datę odbioru na początek marca. Też mi mówiono że to może być początek marca lub bardziej jego połowa.

map

Fachowiec
To widzę spory rozstrzał z informacjami od Tesli, bo ja ma zamówienie 6 luty, ale może też auto ma znaczenie, albo zwyczajnie jestem któryś tam w kolejce. Zamówienie opłacone w całości w wyznaczonym terminie. Mogę spokojnie poczekać, ale zależy mi na informacji, aby sobie grafik ustawić, bo czeka mnie wycieczka do Wawki i cały dzień wyjęty.

codingbrah

Zadomawiam się
To widzę spory rozstrzał z informacjami od Tesli, bo ja ma zamówienie 6 luty, ale może też auto ma znaczenie, albo zwyczajnie jestem któryś tam w kolejce. Zamówienie opłacone w całości w wyznaczonym terminie. Mogę spokojnie poczekać, ale zależy mi na informacji, aby sobie grafik ustawić, bo czeka mnie wycieczka do Wawki i cały dzień wyjęty.
Same here - też chciałem sobie zaplanować przyszły tydzień, a szczególnie weekend, bo raczej będę celował w sobotni odbiór, ale no na tą chwilę nie ma jak planowaċ 😅

FYI ja zamawiałem 24.01, ale dalej sądzę, że to raczej nie ma znaczenia i w logistyce po prostu ładują losowo jak leci 😄

mrkasuj

Zadomawiam się
Dokladnie tak... Tez bym chcial zaplanowac przyszly tydzien a tu slabo... niby termin mam ale maja potwierdzac itd