Jesli myslisz ze serwis w tesli moze tego nie spierdzielic to zebys sie nie zdziwilJasne, tylko nie mam klucza dynanometrycznego, a w elektryku moment na kołach jest duży. A te śruby delikatne.
Serwisowka mówi że około 180, to nie jest jakoś dużo. Dokręć mocno ręką krótkim kluczem, może być taka zwykła pół calowa grzechotka. Przy krótkim ramieniu klucza z ręki nakrętki ani gwintu na szpilce nie zerwiesz, a samo się nie odkręci na pewno. Rozmiar 21 z tego co pamiętam. Z resztą to 1 z 5 śrub, nie co ma przesadzać. Nie ma to żadnego znaczenia czy będzie trochę mocniej, trochę słabiej, czy w ogóle dokręcona.Jasne, tylko nie mam klucza dynanometrycznego, a w elektryku moment na kołach jest duży. A te śruby delikatne.
Ja odbierałem 29 lutego 2024, a info telefoniczne dostałe 26-27 luty. Teraz statek przypłynął tydzień później.Kolejny dzień minął i info o dostawie brak. Ktoś jeszcze rezerwował w styczniu i jeszcze nie ma dostawy? Z racji faktury (zbliża się 30 dni) rejestrację zrobimy z żoną w piątek.
Na prośbę o zamontowanie śrub zabezpieczających brak odpowiedzi.
Pamiętasz kiedy pojawiła Ci się w aplikacji możliwość wyboru terminu?Ja się dzisiaj przejechałem do salonu w Kato, pojeździłem godzinkę niebieską Perfo i przyspieszyłem termin odbioru z 5 marca umówionego w aplikacji na 3 marca. Podobno laweta do Katowic przyjedzie 3 marca, ale jeszcze nie wiadomo o której.
Jeśli pamiętam dobrze, to przedwczoraj.Pamiętasz kiedy pojawiła Ci się w aplikacji możliwość wyboru terminu?