Dostawy I kw. 2025 roku

map

Fachowiec
Dobra wyjdzie na to, że sobie jeszcze poczekam, bo moje auto jest w jakimś drugim transporcie. Czymkolwiek jest drugi transport ;)

Oznacza to tyle, że dokumenty do rejestracji będą pod koniec przyszłego tygodnia wysyłane. Przynajmniej coś już wiem więcej.

Bazarack

Zadomawiam się
Dobra wyjdzie na to, że sobie jeszcze poczekam, bo moje auto jest w jakimś drugim transporcie. Czymkolwiek jest drugi transport ;)

Oznacza to tyle, że dokumenty do rejestracji będą pod koniec przyszłego tygodnia wysyłane. Przynajmniej coś już wiem więcej.
Czyli prawdopodobnie Twoja płynie razem z moją na:
https://www.marinetraffic.com/en/ai...42000/imo:9953717/vessel:CMA_CGM_INDIANAPOLIS

W porcie ma być 8 marca. Na fakturze mam datę 14 marca. W apce cały czas wisi na czwartym kroku "Przygotowywanie dokumentów"

rafko.sc

Zadomawiam się
Ja mam dokumenty od tego poniedziałku i termin odbioru umówiony na 8.03, a mi dalej w apce wisi na "Przygotowywanie dokumentów" 😅
Też tak miałem. Dzisiaj zarejestrowałem auto wysłałem zdjęcia dowodu i nagle wszystko się ustawiło na wykonane. Dostałem info od kuriera że dokumenty jadą, odebrałem je a w apce żadnych zmian. Dopiero zrobienie zdjęć zmieniło status