codingbrah
Zadomawiam się
FYI wlaśnie dostałem powiadomienie w apce, że mogę wybrać termin odbioru
Czyli prawdopodobnie Twoja płynie razem z moją na:Dobra wyjdzie na to, że sobie jeszcze poczekam, bo moje auto jest w jakimś drugim transporcie. Czymkolwiek jest drugi transport
Oznacza to tyle, że dokumenty do rejestracji będą pod koniec przyszłego tygodnia wysyłane. Przynajmniej coś już wiem więcej.
Ja mam dokumenty od tego poniedziałku i termin odbioru umówiony na 8.03, a mi dalej w apce wisi na "Przygotowywanie dokumentów" 😅Czyli prawdopodobnie Twoja płynie razem z moją na:
https://www.marinetraffic.com/en/ai...42000/imo:9953717/vessel:CMA_CGM_INDIANAPOLIS
W porcie ma być 8 marca. Na fakturze mam datę 14 marca. W apce cały czas wisi na czwartym kroku "Przygotowywanie dokumentów"
Heh, to dobrze wiedziećJa mam dokumenty od tego poniedziałku i termin odbioru umówiony na 8.03, a mi dalej w apce wisi na "Przygotowywanie dokumentów" 😅
Też tak miałem. Dzisiaj zarejestrowałem auto wysłałem zdjęcia dowodu i nagle wszystko się ustawiło na wykonane. Dostałem info od kuriera że dokumenty jadą, odebrałem je a w apce żadnych zmian. Dopiero zrobienie zdjęć zmieniło statusJa mam dokumenty od tego poniedziałku i termin odbioru umówiony na 8.03, a mi dalej w apce wisi na "Przygotowywanie dokumentów" 😅