Dostawy Y Juniper - 2025

Marcellchen

Zadomawiam się

Zamwienie wczoraj około 8, około 10 pojawił się VIN. Skrypt pokazuje że samochód dotrze do miejsca odbiory 12 czerwca.
Wydaje się więc, że nie jest już "od ręki" - jak to było wcześniej. Może coś ze sprzedażą ruszyło, przystopowali z produkcją, albo po prostu tak mi się trafiło ;)
W skrypcie masz datę ETA na 12 czerwca? Do Ząbek?

kubit

Entuzjasta
Bzdury piszą ludziska. Dla zamówień po 30 kwietnia jest promocyjne oprocentowanie. Ktoś powiela niepotwierdzone. Pytałem w smr i potwierdzili mi. Ja mam szacunkowy termin odbioru w lipcu a umowe podpisałem dziś i tam jest Zawarte jakie ma oprocentowanie.
Dokładnie. Niepotrzebne sianie paniki.
Dostałem właśnie odpowiedź od opiekuna:
ma Pan podpisaną umowę na promocyjnych warunkach i takie też będą obowiązywały w lipcu jeśli będzie Pan wtedy odbierał auto

krzyss

Pionier e-mobilności
No nie do końca.. już kilka było tutaj opowieści gdzie Tesla naciskała na odbiór w ciągu, dosłownie, 2-3 dni od zamówienia
Opowiesci sa zawsze. Pod koniec kwartalu tesla zawsze dostaje sraczki. Jak sie zgodzisz to Ci nawet dowioza laweta pod dom jak nie masz tablic :)
Ale 7-14 dni na dostawe auta to blyskawicznie.
Jak kupowalem lexusa to czekalem 6tygodni az laskawie zrobia odprawe celna dostawy z Japonii ktora stala i czekala na parkingu celnym.. tam sie nikt nie spieszyl.

margielm

Zadomawiam się
Nie no.. ja nie mówię, że nie jest błyskawicznie - bo ja na mojego Peugeota 3008 w 2018 roku czekałem prawie rok.. ale "błyskawicznie" to wciąż nie jest "od ręki".
No ale nie ważne... bo właśnie dostałem zmiane ETA na 10. czerwca - więc już jest praktycznie "od ręki" ;)

Marcellchen

Zadomawiam się
Nie no.. ja nie mówię, że nie jest błyskawicznie - bo ja na mojego Peugeota 3008 w 2018 roku czekałem prawie rok.. ale "błyskawicznie" to wciąż nie jest "od ręki".
No ale nie ważne... bo właśnie dostałem zmiane ETA na 10. czerwca - więc już jest praktycznie "od ręki" ;)
RWD SR? Jak wnetrze ?

Marcellchen

Zadomawiam się
AWD, czarne wnętrze. u nas na szczęście nie było problemu z wnętrzem - nam się to białe po prostu nie podoba (a do tego mamy 2 małe fleje na tylnych siedzeniach).
Widzę, że u mnie też zmienili datę dostawy na 10.06 i podali faktyczny stan licznika. Więc będziemy pewne razem odbierać 😀