Dostawy Y Juniper - 2025

Gorun

Nowy na Forum
Masz już VIN?
Jeszcze nie. Jakby ktoś wrzucił poradnik jak to sprawdzić przez skrypt w pythonie to bym spróbował, może tam będzie więcej info o statusie zamówienia . To co jest rozpisane na reddit mnie przereasta ;) a zapewne jest proste dla kogoś kto korzysta z pythona na codzień.

fj_mike

Zadomawiam się
Jakby ktoś wrzucił poradnik jak to sprawdzić przez skrypt w pythonie to bym spróbował, może tam będzie więcej info o statusie zamówienia .
Korzystam z telegramowego bota. Aktualizuje na bieżąco.
Post in thread '2025 Shipping Movements'
https://teslamotorsclub.com/tmc/posts/8709209/
Nie zapomnij zmienić hasła po wszystkim tak na wszelki wypadek 😅
1753276895701.png

oski

Referral: Zyskaj 1000 km przy zakupie Tesli
Jeszcze nie. Jakby ktoś wrzucił poradnik jak to sprawdzić przez skrypt w pythonie to bym spróbował, może tam będzie więcej info o statusie zamówienia . To co jest rozpisane na reddit mnie przereasta ;) a zapewne jest proste dla kogoś kto korzysta z pythona na codzień.
tak w skrócie:
odpalasz
: https://drive.google.com/drive/folders/1UjANjLvdUd05j2O93I1kGFiYJ4rt1Tw3
-wchodzisz głębiej w plik i klikasz "uruchom wszystko"
-czekasz chwile(5s) na kompie po prawej na dole masz info ze się uruchamia,
-zjezdzasz na sam dół skryptu i masz tam link podkreślony do tesli, wchodzisz w niego >
- włącza Ci sie strona tesli, gdzie sie musisz zalogować, jak dajesz zaloguj to włącza się strona Tesli "po autoryzacji lub / page not found" - kopiujesz adres strony /nie wcześniej /
- wracasz do strony gdzie był skrypt odpalony i na dole w skrypcie masz takie okienko pod tym linkiem wcześniejszym co klikałeś i wklejasz adres strony którą skopiowałeś z tesli i dajesz enter
- on pyta w skrypcie na dole czy zapisać dane na przyszłość itp wpisujesz "n" enter oraz "n" enter
wyświetla Ci na dole w skrypcie wszystkie dane które ma.

Gorun

Nowy na Forum
tak w skrócie:
odpalasz
-zjezdzasz na sam dół skryptu i masz tam link podkreślony do tesli, wchodzisz w niego >
- włącza Ci sie strona tesli, gdzie sie musisz zalogować, jak dajesz zaloguj to włącza się strona Tesli "po autoryzacji lub / page not found" - kopiujesz adres strony /nie wcześniej /
- wracasz do strony gdzie był skrypt odpalony i na dole w skrypcie masz takie okienko pod tym linkiem wcześniejszym co klikałeś i wklejasz adres strony którą skopiowałeś z tesli i dajesz enter
- on pyta w skrypcie na dole czy zapisać dane na przyszłość itp wpisujesz "n" enter oraz "n" enter
Dziękuje za jasną rozpiskę! :) Wypluło mi coś takiego :

Status: BOOKED | Model: my | VIN: N/A
Reservation Date: 2025-07-05T05:48:35.260122
Delivery Window: None
Vehicle Odometer: 30 KM
Vehicle Routing Location: None
ETA to Delivery Center: None
Delivery Appointment: None

Wychodzi na to, że nic się nie dzieje z moim zamówieniem...

1Maro

Nowy na Forum
tak w skrócie:
odpalasz
Man nadzieję że czytacie kod źródłowy przed uruchomieniem... ten akurat wygląda niegroźnie,
Ale trochę słabo byłoby stracić cookies z przeglądarki = wszystkie dostępy do kont do których jesteście zalogowani, i zostać wystawionym na jakiejś farmie botów, oraz mieć szansę na trojany które kradną wszystko co się da...
Pozdrawiam:)

nabrU

Moderator
Ostrożności nigdy nie zawadzi, ale Temboa z TMC musiałby się pod ziemię zapaść, gdyby coś 'lewego' udostępnił., bo wygląda że z tego sposobu korzysta połowa świata ;)

umcus

Pionier e-mobilności
Jakby się ktoś zastanawiał, czy Juniperowe 20" na Michelin Pilot Sport EV w AWD daje radę, to po skorzystaniu z wczorajszego oberwania chmury (pierwszy raz wycieraczki zwyczajnie nie nadążały) na razie wygląda ok. Przebieg koło 5,5kkm. Jestem pozytywnie zaskoczony, jak to się klei. Przy starcie na prostej niemal nie czuć różnicy w porównaniu do suchego asfaltu. Przy starcie w zakręcie czuć minimalny uślizg tyłu, ale Y przyspiesza jak wariat i nie wiem jak to zrobili, ale ingerencja ESP jest genialna. Przy czym testowałem przy 51%, więc pełnej mocy nie było.

Yacho

Nowy na Forum
Dziękuje za jasną rozpiskę! :) Wypluło mi coś takiego :

Status: BOOKED | Model: my | VIN: N/A
Reservation Date: 2025-07-05T05:48:35.260122
Delivery Window: None
Vehicle Odometer: 30 KM
Vehicle Routing Location: None
ETA to Delivery Center: None
Delivery Appointment: None

Wychodzi na to, że nic się nie dzieje z moim zamówieniem...
u mnie niestety podobnie - zamowione 1 lipca