Dostawy Y Juniper - 2025

krzyss

Pionier e-mobilności
Ale do tego zostało jeszcze ponad dwa miesiące!
No ja swojego zamowienia jeszcze nie zlozylem… wleka mi sie formalnosci okolo firmowe i zbycia mojej TM3. Ale mam nadzieje ze ten wrzesien bedzie jednak realny, napisze zaraz do Elona ;)

Janek_

Nowy na Forum
Wszystko jest zależne od tego, co aktualnie jest w produkcji.
A produkcją zarządza AI.
Nawet się nie pochwaliłeś, jaką wersje wybrałeś i kiedy zamówiłeś.
Ja jeszcze nie zamówiłem, bo do listopada mam w leasingu innego elektryka. Zamówię dopiero na koniec września albo na początku października. Jestem zdecydowany na "Y" AWD w kolorze białym, z białą tapicerką, hakiem i kołami zimowymi.

Ryslaw

Zadomawiam się
Dzień dobry.

To mój pierwszy wpis na forum.

Swojego Junipera LR RWD w kolorze Ultra Red zamówiłem 03.06.2025. Vin został mi przypisany 02.07, a samochód ostatecznie odebrałem w piątek 18.07 w Katowicach.

Od tej pory przejechałem już ponad 1700km, głównie na trasie od Bielska Białej do Łagowa (woj. lubuskie) i z powrotem (czyli typowa jazda mieszana A4, ekspresówki, drogi lokalne i miasto), mając średnie zużycie energii na poziomie 13,5kW/h. Z wyliczeń wynika, że 600 km na pełnym ładowaniu jestem w stanie zrobić dość spokojnie :)

Pozdrawiam wszystkich

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ja tak nie potrafię. Za bardzo korci. Za to żona:
View attachment 30504
Na 20". Na 19" byłoby lepiej.
Mam tak samo. Niby można by oszczędniej tylko brak motywacji ;-) Szczególnie, że na własnym prądzie ze słońca..

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Podobno Y z Berlina wysyłają do Kanady !?!
nie mają wyboru, bo te z USA mają cła :)
Dziś mi powiedzieli, że zamówione dziś LR AWD będzie dostarczone koniec sierpnia/poczatek września, nie później niż do 30.09
ta data 30.09 jest ciekawa.... 1.10 coś będzie się premierować.