Hmm a o jakie testy chodzi ?Na testach kosmiczne zużycia na autostradzie. Jak to szafa na kółkach, więc została TM3
Tutaj
Hmm a o jakie testy chodzi ?Na testach kosmiczne zużycia na autostradzie. Jak to szafa na kółkach, więc została TM3
Nie wiem jak bagażnik, ale z tego co widziałem to środkowa konsola sporo mieści:Spokojnie przez ostanie 2,5 roku dawałem sobie radę z wózkiem. Bagażnik jest znacznie bardziej pojemny niż to się wydaje na pierwszy rzut oka, a otwór załadunkowy to tez nie szpara w skrzynce na listyChoć z pewnością pozostałe opcje będą wygodniejsze pod tym względem.
Zgaduję, że Tesla w bazowej wersji z mniejszą baterią. Jeśli tak to z tej bandy pewnie brałbym EV6, o ile nie jest to jakaś wyprzedaż z 2023 roku. Mają swoje dziwactwa, typu niepotrzebne przeglądy, wnętrze też nie grzeszy plastikami najwyższej jakości, ale przy opcji powiększenia rodziny będzie to raczej najlepszy wybór. Pamiętaj tylko o dobrym zabezpieczeniu antykradzieżowym. Zużycie będzie większe niż w Tesli, ale masz za to szybsze ładowanie i znacznie większą baterię.
Ev6 lepsze.Tak, TM3 182900 podstawa.
Ev6 - 181000 bez PC na wyprzedaży z 2024 r.
Fatalny elektryk, fatalny samochód.A co myślicie o BZ4x?
Plus możliwość używania auta tradycyjnie, tj. inaczej niż przez zbędne dotykanie ekranu.Tesla, jeżeli chodzi o zużycie energii jest królem, koniec i kropka.
Inna, sprawa, że są auta podobne jakościowo, gabarytowo do Tesli 3, ale tańsze, vide Kia EV6, która jest autem bardziej komfortowym, lepsze fotele z przodu, kanapa tylna wyżej.
I dużo wyższa prędkość ładowania zrekompensowałaby też to czasowo.Ja jak kupowałem 3 to była w podobnej, a nawet niższej cenie niż EV6. Dzisiaj EV6 jest tańsza i raczej ją bym kupił, niższa cena zrekompensowałaby mi wyższe zużycie.
W realu Tesle to najbezpieczniejsze samochody, jakie istnieją. Sprawdź EuroNCAP i inneMniej oczywiste wady tesli 3 to jest to mega niebezpieczny samochód
Dobre przyspieszenie zwiększa bezpieczeństwo, nie zmniejszaosiągi są absurdalnie duże nawet w trybie chill.
Abonament jest na transmisję muzyki i filmów i podgląd kamer przez apkę. Kosztuje 35zł/miesiąc i można zrezygnować w każdej chwili, Na dwa lata to w innych markach, gdzie przy okazji przy porównywalnej lub mniejszej funkcjonalności abonamenty potrafią być wielokrotnie droższe.Inne wady tesli, o których wcale wiedza nie jest powszechna to trzeba płacić miesięczny abonament
Wszystko pokręciłeś. Zaślepki i ciężarek są dla tych, co nie chcą patrzeć na drogę ani dotykać kierownicy.Jeszcze jedna mało znana wada - w nowoczesnych samochodach możesz jechać na "autopilocie", czyli tempomacie adaptacyjnym i trzymaniu pasa. W tesli to niemożliwe (serio), chyba że zamontujesz jakieś zaślepki na kamery i ciężarek na kierownicę i jeszcze nauczysz się kilku sztuczek.