vwir
Pionier e-mobilności
Ja bym się chętnie zamienił i poświęcił kilka kWh prąduwszędzie koło mnie są autostrady
Ja bym się chętnie zamienił i poświęcił kilka kWh prąduwszędzie koło mnie są autostrady
W sumie to i tak bardzo dobry wynik, gdybyś jechał spalinowym, to dopiero by była tragedia, a tak stojąc zużywałeś odrobinę energii na klimatyzację, a sam korek spowodował zmniejszone zużycieaż tak różowo nie jest
zobacz mój przejazd do serwisu (cały czas autostrada)
View attachment 5434
ale zamiast godzinki jechałem prawie dwie - bo resztę czasu spędziłem stojąc w korku przed tunelami pod Łabą - wiec niby są te autostrady ale zawsze pełne pod korek - bo w tym narodzie jest taki duch że jak mają jeden dzień wolnego więcej (dziś jest wolne) to pakują się do swoich dieselgate, tobołki, motorówki na hak i jadą - cały piątek a potem cała niedzielę (czy w tym przypadku - poniedziałek) wracają
tu jest tak samo - jeden dzien wolnego wiecej i w piatenk jest zakupokalipsa O.OW odróżnieniu do narodu który lubi jeździć, w naszym narodzie dodatkowy dzień wolny powoduje atak ludzi na wszystkie możliwe markety spożywcze, celem zrobienia odpowiednio dużych zapasów, no bo przecież jest dzień wolnego i mogłyby przecież całe rodziny z głodu poumierać.
Możesz rozjaśnić? Bo nie zatrybiłem. Nie wiem o jakich dwóch kreskach piszesz?@KrzysztofFly jak GOM zaczyna pokazywac ci dwie kreski - jak masz SOC baterii w procentach?