krzyss
Pionier e-mobilności
No to mowie robisz przejsciowke z trzech faz na jedna faze.Ok. Chodzi mi o podłączenie do 3f i ładowanie z 1f
No to mowie robisz przejsciowke z trzech faz na jedna faze.Ok. Chodzi mi o podłączenie do 3f i ładowanie z 1f
Życzą sobie za to 2900, z autem jest tylko kabel Type2. Ja też zamówiłem bez i kupiłem z aliA skoda nie dodaje cegły znaczy się mobilnego EVSE do auta ?
A jakie tam jest zabezpieczenie różnicowe?Ja zamówiłem takie coś.![]()
Khons Przenośna ładowarka EV 11KW Type2 EV Wallbox 16A Wi-Fi APP Bluetooth Wersja EVSE Kabel ładujący TPU 5m do samochodu elektrycznego - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
Generalnie jak szukałem dla siebie to wszystkie na ali mają wypisane "RCD: Typ A AC 30 mA + DC 6 mA "A jakie tam jest zabezpieczenie różnicowe?
Ja kupilem Feyree i ma wg producenta RCD B. Cena tez w okolicach 900zl, tyle ze to 22kw z apką i opoznieniem/regulacją prądu.Generalnie jak szukałem dla siebie to wszystkie na ali mają wypisane "RCD: Typ A AC 30 mA + DC 6 mA "
Dzięki za odpowiedź. Zencar Model E jest teraz po 1299 zł czyli 500 zł drożej, ale na pewno ma typ B i chyba na niego się zdecyduje.Generalnie jak szukałem dla siebie to wszystkie na ali mają wypisane "RCD: Typ A AC 30 mA + DC 6 mA "