https://www.tujko.pl/ - nie ma umawiania się, przyjeżdżasz, czekasz i robią.Gdzie ostatecznie w Gdańsku zrobiłeś ?
https://www.tujko.pl/ - nie ma umawiania się, przyjeżdżasz, czekasz i robią.Gdzie ostatecznie w Gdańsku zrobiłeś ?
Jaka jest szerokość felgi 19" tesla ?? ,bo wygląda na to że zbyt duża na ten rozmiar opon ( wymogi areo , wyginanie opony na boki ?? ) ja mam przy Stelvio 20" i 255/45 i 8,5 cala szer felgi i opona wystaje poza felgę parę cm !? , a tu wygląda jak by felga miła z 10 " ??Założyłem moje opony, porażka… palca można wsadzić, opony ogólnie trzymają bardzo dobrze.
Wychodzi na to że TMYJaka jest szerokość felgi 19" tesla ?? ,bo wygląda na to że zbyt duża na ten rozmiar opon ( wymogi areo , wyginanie opony na boki ?? ) ja mam przy Stelvio 20" i 255/45 i 8,5 cala szer felgi i opona wystaje poza felgę parę cm !? , a tu wygląda jak by felga miła z 10 " ??
I tak będzie wystawać, te felgi tak mają, mają bardzo wysoki rant który ma na celu osłaniać fabryczny kołpak + do tego jest lekki naciąg na fabrycznym rozmiarze. Więc tutaj pomoc może zmiana felg albo tokarz...Wychodzi na to że TMY
9,5x19 ET45 5x114,3
TM3
8.5" x 19" 5x114.3 ET 40
Trzeba by było przymierzyć to et 40 vs ET 45 (5mm ) i na 8,5 " na pewno 255/45 będzie wyglądać po 'Ludzku"
Parę stron wcześniej , na fotkach które zamieściłem zobaczysz dokładnie o co chodzi z rantem i jak mocno on wystaje ponad oponę z rantem ochronnym, (tak to jakiś debeściak wymyślił, żeby przypadkiem kołpaka nie uszkodzićJaka jest szerokość felgi 19" tesla ?? ,bo wygląda na to że zbyt duża na ten rozmiar opon ( wymogi areo , wyginanie opony na boki ?? )
Z tym parę cm, to żeś chłopie przesadził, parę mm to i owszemja mam przy Stelvio 20" i 255/45 i 8,5 cala szer felgi i opona wystaje poza felgę parę cm !?
Fakt jednostki mi się pop...ły , byłem zmierzyć i przy "telefonach " na rancie jest 9 mmParę stron wcześniej , na fotkach które zamieściłem zobaczysz dokładnie o co chodzi z rantem i jak mocno on wystaje ponad oponę z rantem ochronnym, (tak to jakiś debeściak wymyślił, żeby przypadkiem kołpaka nie uszkodzić.
Z tym parę cm, to żeś chłopie przesadził, parę mm to i owszemTeż mam Stelvio na letnich 20", na zimę kupiłem 18"
.
To mniej więcej tyle ile wystaje rant felgi 19" w modelu YFakt jednostki mi się pop...ły , byłem zmierzyć i przy "telefonach " na rancie jest 9 mm
Evo 1 i Evo 2 były na dole tabeli w noise i rolling resistanceCzy ktoś ma doświadczenie z Hankook Winter i*cept evo2 W320 255/45R19? Będę bardzo wdzięczny za opinię.
Planuje założyć na Teslowskie 19-tki.