Pełno jest jadowitych komentarzy na forum Tesli, zdziwienie że i Was dopadło? W dodatku mój komentarz jest oparty na faktach że to Mach-E ma beznadziejne zawieszenie które nie przystoi nowoczesnym samochodom, w dodatku aspirującym do sportowych (Tesla M3 i MY do takich nie aspiruje).Zajebiste to jest. Gość wybrał auto z ch**owym zawieszeniem i teraz biega po forum szukając usprawiedliwienia. Wymyśla niestworzone rzeczy że co 2 dni na autostradzie robi slalom pomiędzy oponami i w ogóle to w życiu z autostrady nie zjechał. No i dobra, kij Ci w oko. Ale po ch… biegasz po forum mustanga próbując nas przekonać jak to źle wybraliśmy? To nie poprawi zawieszenia w Tesli. Przykro mi. Masz to co masz i lepiej nie będzie. Aktualizacją nikt tego nie poprawi. Potem się dziwisz jeden z drugim, że ktoś odpowiada na forum tesli. Nie dziw się. Wyobraź sobie, że nadal wszyscy jakoś żyjemy w tych naszych mustangach. Nikt nie zginął, nie widziałem też stada wpisów że ktoś wylądował na barierkach. Może te Twoje wpisy są g..wno warte? Sam się zastanów.
- Oblany test łosia, z beznadziejnie niską prędkością wejścia
- Słabe hamulce (25 miejsce na liście Bjorna, Tesla #1)
Ale Wy go jeszcze bronicie, podpierając się marketingowym BS że to dobrze bo DNA mustanga?
Piszesz że Tesla ma złe zawieszenie, skąd tak dobre wyniki nie tylko w niskim M3, ale również w dużo większym SUV-ie MY?
Mnie niepokoi że daliście się nabrać na czysty marketing i wspieracie auto które oprócz marketingu i mody nic nie znaczy. I dlatego że to mustang to opisuję me odczucia tutaj, przecież nie będę pisał na forum Kii.
W dodatku wygląda na to że to jednak Tesla ma rację, patrz poddańczy gest przejścia Forda i GM na standard ładowania Tesli. A nie Tesla przechodzi na standard Forda czy GM . Odpowiadając w Twoim tonie: zaiste ch**owa firma ta Tesla
Last edited: