Ja jechałem na letnich. Sucho było. Wrażenia naprawdę super w wersji LR.Ogarniales zimowki gdzies na miejscu… czy w letnich laczkach pognales na południe?
Ja jechałem na letnich. Sucho było. Wrażenia naprawdę super w wersji LR.Ogarniales zimowki gdzies na miejscu… czy w letnich laczkach pognales na południe?
widzę po referalu, że udało się odebraćSawa, mógłbyś się dopytać co ze skanami dla mojego zamówienia? 😂
A ktoś wie jak się do nich dodzwonić? Numeru sales nikt nie odbiera, nawet o tym informują pod numeru serwisu, ze nie ma sensu tam dzwonićZadzwoń do nich i to ustal. My możemy tylko gdybać...
Też chyba tak zrobię, pytanie tylko jak można u nich zamówić opony? Nie jestem z Warszawy. Czy trzeba w ogóle zamawiać? Może jest szansa, że po prostu będą mieli opony na miejscu i od razu wymienią? Planowałem wracać do Poznania na letnich, ale zaczyna powoli padać śnieg, więc nie wiem czy to byłby dobry pomysł...Ja dzisiaj zamówiłem opony tutaj i umówiłem się na wymianę zaraz po odbiorze.
Chyba raczej nie licz na opony. Ja wracałem na południe na letnich w sobotę. Jak ich pytałem to mówili że maja tak pełny grafik ze mogą jedynie sprzedać ale bez wymiany. Kupić i tak Ci się nie będzie oplacalo.Też chyba tak zrobię, pytanie tylko jak można u nich zamówić opony? Nie jestem z Warszawy. Czy trzeba w ogóle zamawiać? Może jest szansa, że po prostu będą mieli opony na miejscu i od razu wymienią? Planowałem wracać do Poznania na letnich, ale zaczyna powoli padać śnieg, więc nie wiem czy to byłby dobry pomysł...
Opony trzeba zamówić i wymienić w pobliskim warsztacie a nie w Tesli.Chyba raczej nie licz na opony. Ja wracałem na południe na letnich w sobotę. Jak ich pytałem to mówili że maja tak pełny grafik ze mogą jedynie sprzedać ale bez wymiany. Kupić i tak Ci się nie będzie oplacalo.
Na forym na FB jeden z członków pokazywał rachunek za wymianę z Tesli za 1400 PLN. I nie było. w tej cenie opon.Wymiana w Tesli kosztuje od 600 pln w gore takze warto poszukac czegos obok, niezaleznego a jest ich duzo w okolicy. Opony mozesz zamowic z dostawa do wskazanego zakladu lub na jego adres💪