Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

Ciechan

Fachowiec
Sawa, mógłbyś się dopytać co ze skanami dla mojego zamówienia? 😂
widzę po referalu, że udało się odebrać :)) jeszcze raz Ci ogromnie dziękuję za kliknięcie w refa i dodanie +1500km. Był to mój pierwszy i ostatni referal - zaraz po Twoim zamówieniu wyłączyli bonusy 1500km. Mam nadzieję, że auto będzie Cię cieszyć równie mocno jak mnie :)) pozdr!

motorolapl

Zadomawiam się
witajcie, a skad macie oferty na ubezpieczenie? w salonie jest jakis zaprzyjazniony handlowiec? Na porownywarkach nie ma ofert. a jak zadzwonilem do superlisy, to zaspiewali mi 21k pln

Fixtor

Zadomawiam się
Ja dzisiaj zamówiłem opony tutaj i umówiłem się na wymianę zaraz po odbiorze.
Też chyba tak zrobię, pytanie tylko jak można u nich zamówić opony? Nie jestem z Warszawy. Czy trzeba w ogóle zamawiać? Może jest szansa, że po prostu będą mieli opony na miejscu i od razu wymienią? Planowałem wracać do Poznania na letnich, ale zaczyna powoli padać śnieg, więc nie wiem czy to byłby dobry pomysł...

Jac3k

Posiadacz elektryka
Też chyba tak zrobię, pytanie tylko jak można u nich zamówić opony? Nie jestem z Warszawy. Czy trzeba w ogóle zamawiać? Może jest szansa, że po prostu będą mieli opony na miejscu i od razu wymienią? Planowałem wracać do Poznania na letnich, ale zaczyna powoli padać śnieg, więc nie wiem czy to byłby dobry pomysł...
Chyba raczej nie licz na opony. Ja wracałem na południe na letnich w sobotę. Jak ich pytałem to mówili że maja tak pełny grafik ze mogą jedynie sprzedać ale bez wymiany. Kupić i tak Ci się nie będzie oplacalo.

Sfotek

Posiadacz elektryka
Wymiana w Tesli kosztuje od 600 pln w gore takze warto poszukac czegos obok, niezaleznego a jest ich duzo w okolicy. Opony mozesz zamowic z dostawa do wskazanego zakladu lub na jego adres💪

Jako219

Zadomawiam się
Chyba raczej nie licz na opony. Ja wracałem na południe na letnich w sobotę. Jak ich pytałem to mówili że maja tak pełny grafik ze mogą jedynie sprzedać ale bez wymiany. Kupić i tak Ci się nie będzie oplacalo.
Opony trzeba zamówić i wymienić w pobliskim warsztacie a nie w Tesli.

Piernik

Posiadacz elektryka
Wymiana w Tesli kosztuje od 600 pln w gore takze warto poszukac czegos obok, niezaleznego a jest ich duzo w okolicy. Opony mozesz zamowic z dostawa do wskazanego zakladu lub na jego adres💪
Na forym na FB jeden z członków pokazywał rachunek za wymianę z Tesli za 1400 PLN. I nie było. w tej cenie opon.

Last edited: