Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

slack

Fachowiec
Ja się cieszę z takiej formy sprzedaży, mazak na tablecie i do widzenia. Rozumiem, że niektórym przedstawicielom branży to nie odpowiada ;), niektórych klientów to szokuje. Śmieszą mnie cyrki z płachtą i "szampanem", jakby masowy samochód był jakimś dobrem luksusowym i żeby jeszcze zrobić dobre wrażenie na kliencie. Dla mnie liczy się tylko produkt, mogę go odebrać nawet w stodole na Podlasiu.
Jedyne co rzeczywiście kuleje u nas to kontakt z klientem.
Jeszcze jedna rzecz w Tesli mi się podoba - brak obowiązkowych przeglądów dla zachowania gwarancji i zdalny lub mobilny serwis.

Sawa

Zadomawiam się
W temacie zwolnień z akcyzy dzisiaj dostałem taką wiadomość:
nie ma jeszcze... urząd ciągle robi jakieś problemy. Dziś wysłali jedną partię, ale znowu bez wszystkich... jutro powinna być kolejna, wyślę w priorytecie jak pojawi się do Pana VIN-u.
A zostało mi kilka dni aby dostarczyć dokument do urzędu inaczej nie odbiorę stałego dowodu... automatycznie pozostając bez możliwości korzystania z samochodu.

krzyss

Pionier e-mobilności

A zostało mi kilka dni aby dostarczyć dokument do urzędu inaczej nie odbiorę stałego dowodu... automatycznie pozostając bez możliwości korzystania z samochodu.
Na razie mozesz jezdzic, gorzej ze chyba za granice wyjechac nie mozesz....

krzyss

Pionier e-mobilności

gim-kg

Pionier e-mobilności

Możesz podejść do WK przedstawić sprawę i poprosić o przedłużenie o jeden miesiąc. Da się.

Jac3k

Posiadacz elektryka
Tu.nie chodzi o składanie kwitków. Tesla ma sie wywiązać, obecnie sprzedała nam samochód bez niezbędnych dokumentów. Ja też czekam. Nie mam zamiaru latać po urzędach i się za nich tłumaczyć.

Bronek

Pionier e-mobilności
Urząd Skarbowy czy Celny, potrafi "tworzyć" kwit o zwolnieniu kilka tygodni,.I nie bronie Tesli ale Prawo mamy idiotyczne a teraz wszyscy sie boją pójść na reke klientowi.
Jak to kilka razy opisywałem , u mnie abym mógł jeździć Mili Urzednicy musieli mieć "kopa" od Senatora RP " tylko po to aby jako tako być krytymi w razie kontroli. Wyraźnie mni to zakomunikowano. sam Naczelnik po telefonie "Pomazańca" kazał wydać DR. ( nie było szampana).
Mozna sie obrażać i robic brum brum w garażu , ale lepiej posłuchać kolegi "gim-kg"

PS Oczywiście sprawdzacie Online status dokumentu? Bo na powiadomienie bym nie liczył

Najnowsze dyskusje