domingo
Fachowiec
Tak, czyli jednak odszranianie odblokowało? Ale ze mnie hakerCo to znaczy, jak mam wiatraczek? XDD
I czy ja właśnie odkryłem podgrzewanie foteli i kierownicy?
Tak, czyli jednak odszranianie odblokowało? Ale ze mnie hakerCo to znaczy, jak mam wiatraczek? XDD
I czy ja właśnie odkryłem podgrzewanie foteli i kierownicy?
Iwo"Pamiętajmy jednak, że jeżeli konsument nie został poinformowany przez przedsiębiorcę o prawie odstąpienia od umowy, prawo to wygasa po upływie 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy lub otrzymania towaru / wykonania zamówionej usługi. Jeżeli konsument został poinformowany przez przedsiębiorcę o prawie odstąpienia od umowy przed upływem 12-miesięcznego terminu, termin do odstąpienia od umowy upływa po 14 dniach od udzielenia konsumentowi informacji o tym prawie.
Zobacz więcej: https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-odstapienie-od-umowy-w-terminie-14-dni-prawo-przedsiebiorcy"
Co myślicie? Ja się nie łapię, na tą przygodę, bo jestem sp zoo..
Znaczy to, że masz domyślne skróty na tym pasku. Przytrzymaj którąkolwiek ikonę, by zmienić na inny skrót.Co to znaczy, jak mam wiatraczek? XDD
"Rozdział 2 Obowiązki przedsiębiorcy w umowach, innych niż umowy zawierane poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość Art. 8. Najpóźniej w chwili wyrażenia przez konsumenta woli związania się umową przedsiębiorca ma obowiązek poinformować konsumenta, o ile informacje te nie wynikają już z okoliczności, w sposób jasny i zrozumiały o: 1) głównych cechach świadczenia, z uwzględnieniem przedmiotu świadczenia oraz sposobu porozumiewania się z kientem."
Iwo
Informują o możliwości odstąpienia od umowy w umówię rezerwacyjnej 4 strona postanowienia specyficzne dla regionu nawet jest wzór formularz odstapienia
Mógłbyś wyjašnić , bo nie kumam dlaczego wyjątkowo , podkreślam wyjątkowo glupio stwierdziłem, że analiza opinii o marce i jej słabych punktów , a propos decyzji o zakupie jest tak milo przez Ciebie oceniana ? Tesla ma wyjątkowo wiele starych i świeżych wpadek i też niesłusznych wniosków/opinii. Każdy ma rozum ( oprócz mnie) i jeśli chce, to nawet na tym Forum znajdzie opisy wad. O zaletach nie wspominam , bo sam jestem ich głøwnym piewcą Dlatego też "każda potwora znajdzie amatora" , to wolny wybør. Kota w worku bardziej kupowalo sie w latach 2017/18. Juz my z 2019roku wiedzieliśmy o wielu piętach Achillesowych.Tu auto jest OK , pierdoly do poprawki przez Pana Jasia lub nie , auto jest z jajem ale šredniej klasy , do tego amerykanin gdzie nie modlą do samochodów. Płacimy za napęd, i to pewnie nawet w głównej mierze za, jego wyjątkowość.
Jesli ktoś zadecydował się obecnie na Teslę przy takiej informacji i po latach bycia jej na rynku, to nie powinien sie dziwić lub mieć pretensję. Niech sobie obliczy prawdopodobieństwo kłopotów i jak mu nie odpowiada niech odpuści
To już jest wybitnie głupie stwierdzenie. Jak bym się chciał pie*olić z naprawami, to bym dalej Sierrą latał.
Iwo,Tutaj pełna wersja:
Nie za bardzo chce mi się zanalizować temat który mnie nie dotyczy, ale myślę, że jest tu kilka punktów zaczepienia, bo przedsiębiorca nie dokonał obowiązków informacyjnych przed zawarciem umowy: pobraniem zaliczki
I potem masz kilkanaście punktów, których nue dokonali.
Przed zawarciem umowy nie poinformowali klienta w jaki sposób będą się porozumiewali
Może chcą być jak Apple ze swoim iOS. Oni też nie używają Androida tylko własny system.Kolejna sprawa to OS samochodu. Wszyscy oprócz Tesli przechodzą na Android Automotive.. Volvo przeszło jako jedno z pierwszych.
IMO Tesla jako jedyna ma w miarę bezpieczne OTA. Android będzie podatny na cyberataki.
Dam Wam znać jaki będzie finał tej sprawy, bo nie odpuszczę tematu. Właśnie przysłali mi ankietę po odbiorze, ładnie ich tam pojechałem Wie ktoś gdzie można złożyć jakąś skargę na Warszawę? Centrala na EU?