jak to jest z tym przekładaniem - ktoś ma auto np na luty - bo i np ktoś zadzwoni ze przekładamy - to znaczy ze auta jeszcze nie wyprodukowali i stad przekładanie czy auto wyprodukowane ale odbiór przełożony ?Dokładnie taką samą informacje przekazał mnie jak przekładał z grudnia na luty TM3LR
podobno każde auto od momentu produkcji ma swojego wlasciciela. Tesla nie produkuje aut na zapas. Wiec jesli przekłądamy to na inny egzemplarz. Mogę to po części potwierdzić bo miałem juz VIN, a potem przyszła katastrofa w Warszawie, Elon się wkurzył, u mnie VIN zniknął a "moje" auto ładuje pewnie ktoś z Norwegiijak to jest z tym przekładaniem - ktoś ma auto np na luty - bo i np ktoś zadzwoni ze przekładamy - to znaczy ze auta jeszcze nie wyprodukowali i stad przekładanie czy auto wyprodukowane ale odbiór przełożony ?
Widzialem film z Chin gdzie plac przy fabryce pelny … a i duzo statkow sie kreci w okolicy, ktore byly juz wynajmowane przez Tesle wczesniej. Nic, trzeba czytac, obserwowacskoro mają być pod koniec stycznia to za chwilę powinny już wypłynąć z Chin? miesiąc płynie statek, tydzień na transport z Belgii do Pl,