Holiday Update - spekukacje

Bronek

Pionier e-mobilności
Mnie niepokoi możliwość bugów. Takie miałem kilka aktualizacji temu. Ni z gruchy ni z pietruchy w tym samym miejscu na drodze, przy zachowaniu wszelkich zasad jazdy pojawiała się czerwona kierownica i śmiertelna obraza Tesli. (pisałem o tym)
Moim zdaniem jest to swoiste pudrowanie niedoskonałości systemu, reakcji i głupoty i naszych zachowań, niestety durnego oznakowania, przepisów i fobii urzędasów europejskich.
Szukanie pomysłu na ukojenie lub udobruchaniem tych ostatnich bezjajecznych gości

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Mnie niepokoi możliwość bugów. Takie miałem kilka aktualizacji temu. Ni z gruchy ni z pietruchy w tym samym miejscu na drodze, przy zachowaniu wszelkich zasad jazdy pojawiała się czerwona kierownica i śmiertelna obraza Tesli. (pisałem o tym)
Moim zdaniem jest to swoiste pudrowanie niedoskonałości systemu, reakcji i głupoty i naszych zachowań, niestety durnego oznakowania, przepisów i fobii urzedasow europejskich.
Szukanie pomysłu na ukojenie lub udo ruchaniem tych ostatnich bezjajecznych gości
Akurat urzędasów z USA - sławetne 2 miliony Tesli do serwisu..

pmlody

Pionier e-mobilności

chewbacca

Posiadacz elektryka
A jak to jest z tymi fotoradarami, światłami i znakami stopu na navi? Działa to komuś? Mamy to w Polsce w ogóle? Zatrybi ze standardowym AP czy wymagane EAP/FSD?
Mam podstawowego AP i w Poznaniu nie zauważyłem nic z tych rzeczy na mapie (mam wykupione PC) :-(