eC3 ciekawy ale nie ma pompy ciepła i tym sobie strzelili w kolanoNo, obyś się doczekał w rozsądnym terminie. Ja czekam n-ty miesiąc żeby przejechać się eC3 - w salonie już stoją od grudnia, do jazd zero samochodow. Bezczelnie przyznają że czekają aż dopłaty ruszą. Inster w cenie max 100 tys mógłby mieć sens powyżej jest już kupa innych aut. Zresztą bazowy jest właśnie za 99. Ja chyba pójdę w używkę ale póki co zajeżdżam swojego Springa (za 44)
Według cennika który mam Inster w wersji SMART ma kosztować 132 k PLN.Inster w cenie max 100 tys mógłby mieć sens powyżej jest już kupa innych aut.
sprawdziłem dzisiaj finansowanie na osobę prywatną i Hyundai ma dwa:Według cennika który mam Inster w wersji SMART ma kosztować 132 k PLN.
A w wyposażeniu ma pompę ciepła i V2L (V2L przyda się w domu jednorodzinnym jak braknie prądu do zasilenia sterownika pieca , rutera, lodówki , bramy garażowej itp...)
Ma też wadę żeby nie było , jest rejestrowany na 4 osoby. W sumie to w 80 % i tak wożę się sam sam
Jak przeglądam te wszytkie oferty to coś sensownego w cennikach zaczyna się tak od 150 kPLN
Spokojnie szybko zleci - też czekam aby wziąć jako drugie...tak się właśnie zastanawiam nad rozpoczęciem mojej przygody z elektromotoryzacją od tego małego INSTERA. Główną jego rozpatruje ze względu na budżet .
Tylko jak pojechałem do najbliższego salonu to go jeszcze nie ma. A chciałem sobie w nim chociaż usiąść.
Powiedzieli że trzeba czekać gdzieś do połowy marca .
No nic czekamy.....