Pierwsza rzecz - z artykułu można wywnioskować, że klientka jeździła autem spalinowym i dostała elektryka jako auto zastępcze.Trzeba było Teslą jeździć, a nie jakimś szrotem z gwiazdą na masce …
@Robsonics poniał? 🤨
Jakby nowe Tesle miały wnętrze jak pierwsze modele S i X, jeszcze bym się zastawiał.Jak Ktoś nie chce Tesli to kiep.., jak mawiali nasi przodkowie.
A poza tym to
Pomidor..,
👍🤣
P.S.
To tak w kontekście do Pana @Robsonics nastawienia do Tesli i BEV 🫡
Na razie nie mam potrzeby kupować elektryka, więc mogę czekać.Powodzenia i dużo cierpliwości…
Tym czasem proponuję zakup czegoś w TDI, sprawdzona technika… 👍
Wynika to z prostej sprawy - producenci samochodów spalinowych nie mają zielonego pojęcia jak pisać soft do zarządzania bateriami (BMS). Uczą się i popełniają błędy, które producenci z większym stażem w elektrykach już mają za sobą.Na razie nie mam potrzeby kupować elektryka, więc mogę czekać.
Takie wiadomości o pożarach nowych aut elektrycznych, jak tego zastępczego Mercedesa, nie przyspieszają bynajmniej decyzji o zmianie napędu.
Zastanawia mnie skąd tyle pożarów wśród nowych aut elektrycznych, niezależnie od marki (proszę nie pisz o pożarach BMW z dieslem, bądź znajdź mi podobne przypadki wśród innych marek. Aut nowych oczywiście...)
Nikt nie pisze o tym artykułów, że to roczne auto spalinowe się zapaliło. Zapaliło to zapaliło, nikt na to nie kliknie.Zastanawia mnie skąd tyle pożarów wśród nowych aut elektrycznych, niezależnie od marki (proszę nie pisz o pożarach BMW z dieslem, bądź znajdź mi podobne przypadki wśród innych marek. Aut nowych oczywiście...)
Nikt nie ma potrzeby..,Na razie nie mam potrzeby kupować elektryka, więc mogę czekać.
Takie wiadomości o pożarach nowych aut elektrycznych, jak tego zastępczego Mercedesa, nie przyspieszają bynajmniej decyzji o zmianie napędu.
Zastanawia mnie skąd tyle pożarów wśród nowych aut elektrycznych, niezależnie od marki (proszę nie pisz o pożarach BMW z dieslem, bądź znajdź mi podobne przypadki wśród innych marek. Aut nowych oczywiście...)
Obawiam się, że mój domowy budżet jest zdecydowanie niewystarczający na zakup nowego elektryka, więc tym bardziej mogę sobie pozwolić na czekanie 😉Nikt nie ma potrzeby..,
Ja kupiłem Tesla EV dla fanu po kilku AMG,
No i ?
Jest fun, jest banan…
Tobie też życzę więcej uśmiechu i radości z życia i tego co ono daje, także w autach.., 👍