Pożyjemy, zobaczymy.
Raczej nic prędko nie otworzą, brak w zapowiedziach. Cieszy, że to nie koniec.Nareszcie
Pożyjemy, zobaczymy.
Jak dobrze widzę odcinek Września (za pierwszą bramką) - Słupca 15zł. Sporo, biorąc pod uwagę, że zaraz jest Lądek. Czyli omijając pierwszą bramkę lepiej jechać bokiem na IONITY w stronę Warszawy.Nie, płacisz tylko raz.
Jak jedziesz z Warszawy do Poznania, to masz zjazd za darmo i płacisz przy ponownym wjeździe na A2 w kierunku Poznania.
Jak jedziesz z Poznania do Warszawy, to płacisz na zjeździe Słupca, a potem ponowny wjazd w kierunku Warszawy jest darmowy, ale kolejna bramka w Lądku jest tylko kilka kilometrów dalej.
W kierunku Warszawy można zaoszczędzić, jadąc z Wierzbocic lokalnymi drogami na Ciążen i dalej przez Sługocin i wjeżdżając na A2 zaraz za PPO na zjeździe Sługocin. Objazdem naddajesz 5km i maksymalnie 10-12 minut, ale oszczedzasz 36PLN na PPO Lądek.
W ogóle A2 to jest rozbój i jeśli mocno nie zależy na czasie to lepiej jechać do Sługocina.Jak dobrze widzę odcinek Września (za pierwszą bramką) - Słupca 15zł. Sporo, biorąc pod uwagę, że zaraz jest Lądek. Czyli omijając pierwszą bramkę lepiej jechać bokiem na IONITY w stronę Warszawy.
To fakt. Ja wjeżdżam we Wrześni, bo akurat z moich okolic czasowo wychodzi podobnie jak od Krzesin, a taniej o jedną bramkę i bliżej o kilkadziesiąt kilometrów.W ogóle A2 to jest rozbój i jeśli mocno nie zależy na czasie to lepiej jechać do Sługocina.
To niech jeszcze dodadzą Wierzbocice do swojej aplikacji, bo chyba zapomnieliChyba nie ma to wielkiego znaczenia w Polsce ale ostatnio Ionity wraz z Atlante, Electra i Fastned stworzyli Spark Alliance. Apka każdej z nich jest obsługiwana w pozostałych sieciach. https://sparkalliance.com
No właśnie dostałem update na iOS. Wczoraj korzystałem z Wierzbocic na starej a dziś ich nie ma 😳To niech jeszcze dodadzą Wierzbocice do swojej aplikacji, bo chyba zapomnieli![]()