Jak ładujecie swojego Highlanda

mart15

Zadomawiam się
Autem jeździ głównie żona - dzieci, zakupy, na fitness itp robi około 30-40km dziennie. Ja dwa razy w tygodniu jadę do biura, wtedy robię 160km w te i z powrotem. Auto generalnie bezproblemowo, nic się z nim nie dzieje. Wymieniłem szybę przednią bo kamień walnął i to tyle z serwisu. Przejechane od listopada 22.000km w tym kilka dłuższych wyjazdów zagranicznych

swistak

Posiadacz elektryka
Miałem problem z uruchomieniem WC3. Połączyłem się z telefonem, wgrała się aktualizacja, stanęło na rejestracji urządzenia. Ładowarka nie była aktywna, nie ładowała.
Na forum znalazłem rozwiązanie z aplikacją Tesla One. Był wykrzyknik przy kraju (była Polska, ale wybrałem ją ponownie i poszło). Ładowarka działa. Ale nie mam jej w aplikacji Tesli. I nie mam z niej danych.
Nie da się jej teraz dodać.
Macie na to może jakiś sposób?

krzyss

Pionier e-mobilności
Miałem problem z uruchomieniem WC3. Połączyłem się z telefonem, wgrała się aktualizacja, stanęło na rejestracji urządzenia. Ładowarka nie była aktywna, nie ładowała.
Na forum znalazłem rozwiązanie z aplikacją Tesla One. Był wykrzyknik przy kraju (była Polska, ale wybrałem ją ponownie i poszło). Ładowarka działa. Ale nie mam jej w aplikacji Tesli. I nie mam z niej danych.
Nie da się jej teraz dodać.
Macie na to może jakiś sposób?
W aplikacji tesli na telefonie dodaj produkty probowales ?

swistak

Posiadacz elektryka
Tak tak, i teraz jak WC3 już działa to aplikacja Tesli nic nie znajduje (ale w Tesla One widnieje jako ładowarka komercyjna)

inter

Pionier e-mobilności
Tak tak, i teraz jak WC3 już działa to aplikacja Tesli nic nie znajduje (ale w Tesla One widnieje jako ładowarka komercyjna)
A dodałeś, jako nowy produkt?

swistak

Posiadacz elektryka
A dodałeś, jako nowy produkt?
Tak oczywiście klikam dodaj nowy i nie znajduje ładowarki (w na początku znajdowało aż do tego błędu rejestracji). Może jakiś reset i od nowa? Tylko jak to zresetować.

Last edited: