no to super oszczędnie ją traktujesz. a jak ci się sprawuje to autko na codzień? jakie przebiegi masz dzienne? możesz coś więcej napisać?60 kWh. Tesla 3 HL czyli LFP
jaką masz degradację baterii?ja ładuję do 70% oraz raz w tygodniu do 100%, ale tak żeby 100% osiągać tuż przed wyjazdem. Staram się nie schodzić poniżej 20%. gdy tylko mogę evse wpięte do auta.
W aplikacji tesli na telefonie dodaj produkty probowales ?Miałem problem z uruchomieniem WC3. Połączyłem się z telefonem, wgrała się aktualizacja, stanęło na rejestracji urządzenia. Ładowarka nie była aktywna, nie ładowała.
Na forum znalazłem rozwiązanie z aplikacją Tesla One. Był wykrzyknik przy kraju (była Polska, ale wybrałem ją ponownie i poszło). Ładowarka działa. Ale nie mam jej w aplikacji Tesli. I nie mam z niej danych.
Nie da się jej teraz dodać.
Macie na to może jakiś sposób?
A dodałeś, jako nowy produkt?Tak tak, i teraz jak WC3 już działa to aplikacja Tesli nic nie znajduje (ale w Tesla One widnieje jako ładowarka komercyjna)
Tak oczywiście klikam dodaj nowy i nie znajduje ładowarki (w na początku znajdowało aż do tego błędu rejestracji). Może jakiś reset i od nowa? Tylko jak to zresetować.A dodałeś, jako nowy produkt?