To bity rok zszedł.Wniosek z drugiej połowy grudnia zeszłego roku.
Ale jest nadzieja dla reszty że to jednak działa
Z Tobie zostanie niecały rok do jeżdżenia z naklejką
To bity rok zszedł.Wniosek z drugiej połowy grudnia zeszłego roku.
Nadzieja umiera ostatnia ;-) Ale pojechali w opór... Rok kalendarzowy!!! To się nie mieści w głowie....To bity rok zszedł.
Ale jest nadzieja dla reszty że to jednak działa![]()
Czeeekaj, czeeeekaj, póki przelewu nie będzie nie ma co zatrzymywać zegarka...Nadzieja umiera ostatnia ;-) Ale pojechali w opór... Rok kalendarzowy!!! To się nie mieści w głowie....![]()
Napewno jest to gra na zwłokę, żeby przeciągnąć wypłatę kasy. To mogłoby się w miesiąc spokojnie zamknąć. Chyba przeciągali żeby dotrwać do wypłaty kasy z KPO. Ja jak składałem ten wniosek rok temu 05.01 to nie liczyłem na to że kasę zobaczę w tym roku i miałem rację ;-)Pewnie im to zajmie kolejne kilka miesięcy. To jest cały czas gra na zwłokę i celowe przeciąganie procedury bo nie mają środków na wypłaty. Chyba pomału to już jest ta pora, żeby wybrać się do prawnika i dowiedzieć jak z nimi postępować w takiej sytuacji i jakie mamy możliwości wyegzekwować te pieniądze, bo to jak nas traktują te urzędasy to już nawet nie jest śmieszne.
Tego to nikt nie wie. Oni może sobie przerzucają te środki. Dziwne że przez leasingi dostają kasę a prywatnie też nie znam nikogo kto dostał. Chyba że firmy leasingowe robią raty pomniejszone o dofinansowanie klientom końcowym a na kasę też czekają.Jak wypłata zależy od środków z KPO to się chyba nie doczekamy. Kiedyś gdzieś czytałem, że na to są środki z innego źródła ale nie pamiętam z jakiego. Reasumując nie mają pieniędzy ale mają zakaz nam to oficjalnie powiedzieć i przeciągają rozpatrywanie wniosków w nieskończoność. Nie znam nikogo osobiście co by dostał tą dotację. Parę osób na tym forum pisało, że ją dostali. Pytanie czy to prawdziwe osoby czy ktoś podstawiony tak tylko napisał, żebyśmy żyli nadzieją, że kiedyś zobaczymy te pieniądze...
Mój status wniosku jest taki:Jaki macie status wniosków w funduszu po aktualizacji RODO (tej z września/października)?