Witam, przygotowuję dokumenty do złożenia wniosku i już na samym wstępie mam małą zagwozdkę, tj. chciałem pobrać dane o swoim samochodzie poprzez usługę mój pojazd w mobywatel. Usługa ta oferuje pobranie danych w formacie PDF aczkolwiek jak tam wejdę i kliknę w zakładkę dane ogólne dla mojej Tesli to wszystko się ładnie wyświetla ale nie ma tam żadnego przycisku "Pobierz PDF". Na stronie 3 tego wątku kolega o nicku cosigliero załączył zrzut ekranu z tej usługi gdzie na stronie o danych o jego samochodzie na samym dole widnieje taki przycisk. Nie wiem czy coś robię źle czy jest to jakaś inna przyczyna (tu się zastanawiam bo w zrzucie ekranu u wspomnianego kolegi pod danymi pojazdu widnieje jeszcze stopka ze sporą adnotacją dotyczącą wygenerowanego raportu a u mnie tego nie ma). Oczywiście można i wydrukować tą stronę i zeskanować ale chciałem to mieć na oficjalnie wygenerowanym formularzu. Patrząc na to jacy są "czepialscy" przy ocenie dokumentów wniosku wolałbym to mieć jak wspomniałem na PDF wygenerowanym przez mobywatel. Z góry dziękuję za podpowiedź w tej sprawie.