Nie mam zamiaru bronić Cava (daleko mi do tego) ale takie dane należy też umieć interpretować. Duża ilość reakcji może po prostu oznaczać, że ktoś wali truizmy z którymi każdy się zgadza. Albo wychwala Teslę, a to jest forum Teslofilów. A gdy ktoś ma rację ale jest ona nie po myśli większości to będzie miał mało reakcji. Więc byłbym ostrożny z wyciąganiem wniosków.
Ależ oczywiście.
W tym konkretnym przypadku dobitnie potwierdzają moją tezę, że gość praktycznie nic nie wnosi swoją obecnością na tym forum. Wystarczy przeczytać losowe posty tego użytkownika. Zobaczymy czepianie się innych, kłótnie, nic nie wnoszące do dyskusji wpisy zbaczając z tematu tak jak tutaj itp. Naprawdę rzadko merytoryczny wkład.
Nie mam nic do zarzucenia drugiemu od końca w tej statystyce, bo to nie jest konkurs piękności ale jednak tak daleko odstawać od kolejnej osoby, a przy tym pisać tak dużo, to jednak moim zdaniem trzeba się starać być nie lubianym. Troche chyba taki troll internetowy, który czerpie radość z psucia zabawy innym i choć takich też mamy tutaj kilku, to ten jeden użytkownik stoi na tak wysoko na podium, że chyba na drabinie.
Jeszcze gdyby mi się tylko chciało, to przeleciał bym posty tego użytkownika jakimś skryptem i wyciągnął faktyczne reakcje na jego wpisy i ich rozkład. Tak jak pisałem z tych 20% obstawiam, że minimum 1/4 nie jest pochwałą, tylko jakaś formą negowania.
Mogę iść o zakład, że gdyby nie
@Cav, to na tym forum byłoby mniej wpisów, a więcej informacji i zadowolonych użytkowników. Każdy jeden jego wpis, który komukolwiek się przydał, ktoś inny popełniłby lepiej i bardziej rzeczowo. On po prostu był szybszy.