Bronek
Pionier e-mobilności
To żółte?? to gruby kabel, między wtyczka siły 32A 3 fazy a wtyczką niebieską 32A 1 faza
Czyli od lewej :
Castorama - gniazdo siły dużej - 3F 32A >>>>>>wtyk z Castoramy 32A Siła duża >>>> kabel w żółtym peszelu/izolacji >>>>>>>> gniazdo niebieskie ( kempingowe) duże 32A 1 FAZA!!! z Castoramy>>>>>>>>> NEMA TESLI czyli dokupiona w sklepie brytyjskim za ok 250 zł i wpięta w EVSE Tesli (1 fazowe otrzymane z autem) Tak sie nazywa
NEMA bywają różne w zalezności od kraju i jakie tam gniazda wystepują , ja dostałem do gniazdka zwykłego 230v 10A
I niebieskie małe tzw kempingowe 16A
"Kempingowe" je nazywam bo spotykam się z takimi na kempingach w szafkach gdzie łaczy sie przyczepy i kampery. Też jest różnie bo co kraj to obyczaj
TU KUPIŁEM DUZE NIEBIESKI NEMA 32A
Castorama - gniazdo siły dużej - 3F 32A >>>>>>wtyk z Castoramy 32A Siła duża >>>> kabel w żółtym peszelu/izolacji >>>>>>>> gniazdo niebieskie ( kempingowe) duże 32A 1 FAZA!!! z Castoramy>>>>>>>>> NEMA TESLI czyli dokupiona w sklepie brytyjskim za ok 250 zł i wpięta w EVSE Tesli (1 fazowe otrzymane z autem) Tak sie nazywa
Eu CEE IEC 32A 6h Typ 023 IP44 Adapter Blue Commando (sieć kempingowa) dla Tesla Model S / X / 3 Gen 2
Takie EVSE samo rozpozna czym jest zasilaneNEMA bywają różne w zalezności od kraju i jakie tam gniazda wystepują , ja dostałem do gniazdka zwykłego 230v 10A
I niebieskie małe tzw kempingowe 16A
"Kempingowe" je nazywam bo spotykam się z takimi na kempingach w szafkach gdzie łaczy sie przyczepy i kampery. Też jest różnie bo co kraj to obyczaj
TU KUPIŁEM DUZE NIEBIESKI NEMA 32A
Last edited: