JuicePass - wątek

vwir

Pionier e-mobilności
Kartę mam i ja. Ta na Rumuna mi nie przyszła (tam miałem zły kod pocztowy) ale już normalnie zamówiona na moją żonę przyszła. Zamówiona 3 maja, dostarczona 17 maja.

STMS

Pionier e-mobilności
wypowiedziałem pakiet tydzień przed zakończeniem ... ale oni mi naliczyli kolejne 101 euro za kolejny miesiąc i pobrali z karty ...

nie wiem czemu 101 a nie 99 ale tak czy inaczej złożyłem reklamację i czekam na rozwiązanie

vwir

Pionier e-mobilności
U mnie wszystko zgodnie ze sztuką - zdezaktywowali mi pakiet i naliczyli 2,62 za przekroczenie pakietu (zużyłem ciut więcej niż 320kWh, bo ostatnie ładowanie leciało tak szybko że ciężko było utrafić ;) )

Last edited:

Cav

Pionier e-mobilności
wypowiedziałem pakiet tydzień przed zakończeniem ... ale oni mi naliczyli kolejne 101 euro za kolejny miesiąc i pobrali z karty ...

nie wiem czemu 101 a nie 99 ale tak czy inaczej złożyłem reklamację i czekam na rozwiązanie
Czyli straty i nieprzewidziane koszty mogą całkowicie pochłonąć ew. zyski z używania tej karty....

aadamuss

Posiadacz elektryka
U mnie jeszcze cały pakiet nieruszony a za chwilę kończy mi się termin :-( Muszę chociaż spróbować uruchomić to ładowanie :)

STMS

Pionier e-mobilności
Czyli straty i nieprzewidziane koszty mogą całkowicie pochłonąć ew. zyski z używania tej karty....
Tak

Dlatego trzeba uważać a ja np nadal nie mam karty i chyba już jej nie chce ….

abes99

Posiadacz elektryka
Dzisiaj dostałem maila, że moja taryfa jest w trakcie zmiany i na razie nic nie pobrało. W apce mam już Pay by Się i jak na górze zmienię na Włochy, to mam dostęp do wszystkich paczek. Domyślnie jest Polska i brak pakietów.

Attachments

• Screenshot_2023-05-18-08-44-20-53_6f9f4db328592ba8f3b358264e230797.jpg
    Screenshot_2023-05-18-08-44-20-53_6f9f4db328592ba8f3b358264e230797.jpg
    243,6 KB · Liczba wyświetleń: 8

vwir

Pionier e-mobilności
Na pewno widziałem jeszcze 160kWh za 69EUR. Nie masz takiej dostępnej? Może ją widziałem gdy byłem w Niemczech.

luki

Pionier e-mobilności
Zastanawiam się co będzie po 1 sierpnia, czy cena wzrośnie do 129€ czy w ogólę z rezygnują z pakietów Flat.

STMS

Pionier e-mobilności
Dzisiaj dostałem maila, że moja taryfa jest w trakcie zmiany i na razie nic nie pobrało. W apce mam już Pay by Się i jak na górze zmienię na Włochy, to mam dostęp do wszystkich paczek. Domyślnie jest Polska i brak pakietów.
ja nie dostałem żadnego maila tylko w apce od 9 maja mam oczekująca zmiana