Juniper - czy warto czekać?

Bronek

Pionier e-mobilności
Beemka to dopiero zrobia neon .Mam takową na osiedlu, wieczorem dwa połdupki widzę z naprzeciwka No ale BMW więc musi sie podobać , jak te wieś ambienty w Mercu EQS
Dokupił bym pasek led, nomen omen "dla jaj"

Screenshot_20250115-122821_One UI Home~2.jpg

JM&JM

Posiadacz elektryka
Jak każda moda przemija i powraca. W latach 80-tych była już moda na bardzo wąskie światła, które z biegiem lat robiły się większe by obecnie ponownie smukleć. Podobnie z listwami tylnymi min. 911tka, Civic, etc. tyle że wtedy te listwy nie świeciły przez całą swoją długość. Obecnie wraz z kolejnymi modelami poddanymi trendom, nie ma nic przyjemniejszego jak jechać w nocy w trakcie deszczu i mieć takie cool auto przed sobą :)

Pabloss

Posiadacz elektryka
Jak już pisałem dla mnie wygląda super. Natomiast odnosząc się do zdjęcia powyżej to bardzo nie podobają mi się te ogromne "wrota od stodoły" w nowych BMW. To koledzy tylko moje zdanie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Beema OK z przodu.
Są lepsi np Koreance it , ci to jak tuktuki w dzień lub Tirowcy na zlocie .
A wszysko ujdzie oprócz popieprzonych matrixow , to zmora . Każdy chwali co je ma, ale nie każdy komu one walą po oczach .
Reakcje są różne , wycinanie w mieście do kitu itd itp . W zgniłej pogodzie to bywa masakra.
Co marka to inaczej . Zwykle automaty byly już lepsze .

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Beemka to dopiero zrobia neon .Mam takową na osiedlu, wieczorem dwa połdupki widzę z naprzeciwka No ale BMW więc musi sie podobać , jak te wieś ambienty w Mercu EQS
Dokupił bym pasek led, nomen omen "dla jaj"

View attachment 23886
Ktoś tam .uja dorysował pod tymi jajkami?:)

Bronek

Pionier e-mobilności
Bronek huligan
Cycków auto nie miało ? Nie widzialem jak np Peugocie RCz się nie odznaczały Więc założyłem ze to autochłop. A co to za chlop bez jaj?