Juniper - czy warto czekać?

JED 3City

Fachowiec
o ile jeździsz teraz EV czy nawet PHEV to tragedii nie ma, ale jeśli masz ICE, to osobiście uważam, że przeskok ICE 👉 EV nie jest wart odkładania w czasie
I ja, dla ktorego wentylacja foteli jest jedna z najwazniejszych rzeczy w zyciu, bede JEDNAK czekal na...Y, ktorego jutro zamawiam!

Juniper - tego nawet na horyzoncie nie ma - chyba, ze w dniu odbioru mojego Y oglosza premiere - ostrzegam/informuje, bo tak mam cale zycie!

Last edited:

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Raczej nie szybko. Chociaż... wydaje mi się, że premiera powinna być w miarę nagła.
Aktualnie naprawdę robią co mogą by sprzedaż szła na maksa. Na szczęście, dla użytkowników mogło by być dużo lepiej. Zwyczajnie trzeba lepszego auta :)

Aktualny Y jest w porządku, nie neguję.
Tylko, że dawno nie dostał nic nowego, nawet jakiś drobnostek. To nie w stylu Tesli. Czyli czekają i zbierają je wszystkie aby udostępnić wraz z liftem.
Gdyby juniper był bardzo daleko, dawno by wprowadzili choćby ten chiński ledowy bajer. Liczę na jakieś zakryte samochody po wakacjach.

Wasp

Posiadacz elektryka
Aktualnie naprawdę robią co mogą by sprzedaż szła na maksa. Na szczęście, dla użytkowników mogło by być dużo lepiej. :)

Jakoś ostatnio tego nie widać. W inventory mniejszy wybór. Rabatów jak na razie nie widać.
Dla osób prywatnych nie ma żadnych sensownych kredytów, nie mówiąc już o ofertach typu 0%.

Jedyne co to w inventory pojawiła się kategoria LR RWD.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Jakoś ostatnio tego nie widać. W inventory mniejszy wybór. Rabatów jak na razie nie widać.
Dla osób prywatnych nie ma żadnych sensownych kredytów, nie mówiąc już o ofertach typu 0%.

Jedyne co to w inventory pojawiła się kategoria LR RWD.
w Europie jesteśmy białymi murzynami więc mamy bulić za paciorki ;)