Jakby dali baterię w okolicach 100kWh+ to nie patrz na cennik, warto dopłacić.Myśmy w domu już kompletnie zgłupieli i nie wiemy co robić. Człowiek nie robi nic tylko się zastanawia czy brać co dają bo nie będzie rewolucji, czy jednak modlić się o taki sam cennik i czekać.
A po ile mają być jak nowe są po 188k minus dotacja? 100k to i tak nieźle i daleko tu do stwierdzenia że są niesprzedawalne. Sprzedają się chyba najlepiej ze wszystkich używanych elektryków. Gadasz głupoty @coolerPopatrz na ceny M3 RWD - toż to już szoruje w okolicach 100k za 3 letni samochód
Skąd wiesz że się sprzedają? Ja śledzę parę giełd i ciągle te same RWD z coraz niższa ceną.A po ile mają być jak nowe są po 188k minus dotacja? 100k to i tak nieźle i daleko tu do stwierdzenia że są niesprzedawalne. Sprzedają się chyba najlepiej ze wszystkich używanych elektryków. Gadasz głupoty @cooler
Nikogo nie obrażam, pisze że głupoty piszesz bo od jakiegoś czasu obserwuje Twoje posty na forum i można odnieść wrażenie że zyjesz w jakiejs wirtualnej rzeczywistości. Wszyscy już wiedzą że i 100kW baterii Cię nie przekona do jazdy w trasy elektrykiem.Skąd wiesz że się sprzedają? Ja śledzę parę giełd i ciągle te same RWD z coraz niższa ceną.
Pocieszaj się dalej i wszystkich wokół obrażaj a na pewno poczujesz się lepiej 🤓
Piszę co uważam że bym zrobił na miejscu pytającego, jeżeli uważasz inaczej to napisz sam i argumentu w swoją stronę.
Cooler podrzuć parę linków w okolicy 100k bo przyznam się szczerze rozglądałem się i było słabo.Skąd wiesz że się sprzedają? Ja śledzę parę giełd i ciągle te same RWD z coraz niższa ceną.
Pocieszaj się dalej i wszystkich wokół obrażaj a na pewno poczujesz się lepiej 🤓
Piszę co uważam że bym zrobił na miejscu pytającego, jeżeli uważasz inaczej to napisz sam i argumentu w swoją stronę.
sytuacja nie do pozazdroszczenia, nie wiem czy nie będzie potrzebny psychoterapeutaMyśmy w domu już kompletnie zgłupieli i nie wiemy co robić. Człowiek nie robi nic tylko się zastanawia czy brać co dają bo nie będzie rewolucji, czy jednak modlić się o taki sam cennik i czekać.
Szorują w okolicach 100k. Czytaj ze zrozumieniem. A jestem pewien że jeżeli LR 2021 schodzą (ceny transakcyjne) w okolicach 120k to RWD będą poniżej 100k realnie.Nikogo nie obrażam, pisze że głupoty piszesz bo od jakiegoś czasu obserwuje Twoje posty na forum i można odnieść wrażenie że zyjesz w jakiejs wirtualnej rzeczywistości. Wszyscy już wiedzą że i 100kW baterii Cię nie przekona do jazdy w trasy elektrykiem.
I po ile są wystawione te Twoje RWD które śledzisz? Wszystkie szoruja poniżej 100k i nadal wisza, tak? To podrzuć parę linków, zobaczymy co z tymi ogłoszeniami jest nie tak.
A tak btw. jeżeli nowy teraz kosztuje 188k minus 30k dotacji daje 158k (ze zezłomowanie jakiegoś grata będzie 148k). Tak działają dotacje na rynek używanych i nie ma się co oburzac. Po 3 latach wszystko powyżej 50% wartości to jest normalna cena a nie szorowanie po dnie.
Cooler podrzuć parę linków w okolicy 100k bo przyznam się szczerze rozglądałem się i było słabo.
No więc potwierdzasz to co piszę - czyli wg Ciebie piszesz głupoty.tak btw. jeżeli nowy teraz kosztuje 188k minus 30k dotacji daje 158k (ze zezłomowanie jakiegoś grata będzie 148k). Tak działają dotacje na rynek używanych i nie ma się co oburzac. Po 3 latach wszystko powyżej 50% wartości to jest normalna cena a nie szorowanie po dnie.