No dokładnie. Co to z resztą za dziwna dyskusja? Przecież w ogóle jeszcze nie ma Juniper-a Performance..Z chińskiej strony Tesli:
Wersja RWD też ma taki znaczek dla Launch czy tam First Edition.
W Chinach zaraz będzie Chiński Nowy Rok, a to 2 tygodnie wakacji.View attachment 23985Z ciekawości chciałem sprawdzić kiedy rozpoczną się dostawy nowego Y w Chinach (zakładam ze tam będzie najwcześniej) i trochę mnie zdziwiło że dopiero marzec biorąc pod uwagę że już wyjeżdżają dostawy poza fabrykę.
Drugie zaskoczenie że gwarancja 2 lata lub 40 kkm. Jak czytać to "rozszerzoną"?
Też się nad tym zastanawiałem.. Co rusz to wpadają fotki z Juniperami na lawetach. Może dają taki bezpieczny termin bo nie wiedzą kiedy dostaną homologację? A jak tylko będą mieli papiery to od ręki będą mogli wydawać.Z ciekawości chciałem sprawdzić kiedy rozpoczną się dostawy nowego Y w Chinach (zakładam ze tam będzie najwcześniej) i trochę mnie zdziwiło że dopiero marzec biorąc pod uwagę że już wyjeżdżają dostawy poza fabrykę.
Drugie zaskoczenie że gwarancja 2 lata lub 40 kkm. Jak czytać to "rozszerzoną"?
Tesla "podzieliła" tyl na kilka części (paneli) aby koszty napraw stłuczek były dużo mniejsze... plus zobaczcie (z boku) na ten wystajacy "dyfuzor" tylni...
Pękające boczki drzwi.Drgania kół w niektórych modelach i stukające na mrozie kanały od nawiewów pod deską rozdzielcza. Te dwa upierdliwe znam, a pewnie było więcej.
Raczej sprzedają AWD LR z fabrycznym odblokowanym boostem. Na Performance trzeba będzie poczekaćNo dokładnie. Co to z resztą za dziwna dyskusja? Przecież w ogóle jeszcze nie ma Juniper-a Performance..